Povezane vesti

Aca Lukas otkrio: Iako nisam kriv priznao sam sve zbog deteta!

Aca Lukas otkrio: Iako nisam kriv priznao sam sve zbog deteta!

Svet plus 04.09.2017
Aca Lukas je otkrio da je potpisao sporazum o priznanju krivice sa Tužilaštvom, iako nije naneo povrede Sonji Vuksanović, te je naveo zbog čega je to uradio. - Deset meseci uslovno na tri godine za nasilje u porodici. Takav je zakon i ja se slažem sa… »
Aca Lukas: Priznao sam,ali čist sam pred ovim gore

Aca Lukas: Priznao sam,ali čist sam pred ovim gore

Mondo 04.09.2017
Folk pevač Aca Lukas o tome što je osuđen na uslovnu kaznu zbog nasilja u porodici. "Nikad u životu nisam udario ženu, ali sam sve priznao zbog onog maloletnog deteta...", kaže on za TV Prva. Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Mučna epizoda u životu… »
Lukas: „Jednostavno sam prelomio zbog maloletnog deteta i rekao priznajem, osudite me“

Lukas: „Jednostavno sam prelomio zbog maloletnog deteta i rekao priznajem, osudite me“

Večernje novosti 04.09.2017
Nakon priznanja o nasilju u porodici, popularni folker je u naletu ogorčenosti i besa najavio konferenciju za novinare, na kojoj bi, kako kaže, izneo sve moguće bljuvotine i prljavi veš, ali se zbog jedne stvari predomislio.. PEVAČ Aca Lukas priznao… »
Aca Lukas uzvratio udarac Sonji Vuksanović: Prostitutke ne mogu da čuvaju decu!

Aca Lukas uzvratio udarac Sonji Vuksanović: Prostitutke ne mogu da čuvaju decu!

Svet plus 04.09.2017
Strasti između Ace Lukasa i njegove bivše supruge nikako se ne smiruju, te je popularni folker izjavio kako će se svim silama boriti za starateljstvo. Naime, Aca Lukas odlučio je da progovori o svim detaljima vezanim za incident koji se dogodio u… »
Lukas izašao iz pritvora, pa poručio: Morao sam da priznam krivicu! (foto)

Lukas izašao iz pritvora, pa poručio: Morao sam da priznam krivicu! (foto)

Press 04.09.2017
Folk pevač otkrio je razloge zbog kojih je priznao da je juče fizički nasrnuo na bivšu suprugu. Foto: Instagram Folk pevač Aca Lukas je danas nakon saslušanja u stanici policije na Novom Beogradu, po prijavi bivše supruge Sonje Vuksanović da ju je… »
Pozlilo Aci Lukasu?

Pozlilo Aci Lukasu?

Mondo 04.09.2017
Folker koji se u nedelju uveče nagodio oko napada na bivšu suprugu navodno završio u bolnici, prenose "Večernje novosti". Pevač Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, odložio je gostovanje na Televiziji Pink zbog zdravstvenih problema… »
Aca Lukas: Odustao sam od konferencije za štampu zbog moje ćerkice Viktorije!

Aca Lukas: Odustao sam od konferencije za štampu zbog moje ćerkice Viktorije!

Svet & Skandal 04.09.2017
Aca Lukas sinoć je u Trećem osnovnom tužilaštvu priznao da je tukao suprugu Sonju. On je u svom stanu primio novinare emisije “150 minuta” i objasnio zbog čega je to uradio. “Zakon je takav kad je u pitanju nasilje u porodici moraš da budeš u… »
Lukas završio u bolnici: Folker odložio gostovanje u Jutarnjem programu

Lukas završio u bolnici: Folker odložio gostovanje u Jutarnjem programu

Večernje novosti 04.09.2017
Lukas je jutros trebalo da gostuje u emisiji "Dobro jutro, Jovana i Srđan", ali je folker odložio pojavljivanje u Jutarnjem programu televizije Pink. PEVAČ Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, ovih dana je u središtu skandala, nakon što… »
Lukas završio U bolnici! Obratio se javnosti: Nije mogao da... Zar i ovo, posle svega?!

Lukas završio U bolnici! Obratio se javnosti: Nije mogao da... Zar i ovo, posle svega?!

Press 04.09.2017
Novi preokret! Foto: Srbija Danas Pevač Aca Lukas trenutno je u središtu velikog skandala, otkako je prekjuče bivša supruga Sonja Vuksanović prijavila policiji da ju je pretukao. Aca je vrlo brzo negirao ovu optužbu i rekao da je svađe bilo, ali da… »
Lukasu NIJE DOBRO! Otkazao gostovanje na Pinku!

Lukasu NIJE DOBRO! Otkazao gostovanje na Pinku!

Svet & Skandal 04.09.2017
Aca Lukas trebalo je danas da gostuje u “Jutarnjem programu” na televiziji Pink, ali je otkazao gostovanje. “Obećali smo vam gostovanje Ace Lukasa, ali on se oko sedam ujutru javio našoj urednici Aidi Đedović i rekao da mu nije dobro. Aca nam je… »

Vesti dana »