Povezane vesti

"Nepristojna ponuda" potresla KiM, "pita se Vučić"

B92 05.09.2017
Priština -- Odluka Bedžeta Pacolija da se prikloni tzv. ratnoj PAN koaliciji izazvala je potres na kosovskoj političkoj sceni, prenose prištinski mediji. Kako navode, lider Alijanse za novo Kosovo je prišao koaliciji PAN zbog “ponude koja se ne… »

Pacolijev "prelet" potresao političku scenu na Kosovu

Vesti online 05.09.2017
Odluka Bedžeta Pacolija, lidera Alijanse za novo Kosovo, da se prikloni velikoj, tzv. ratnoj PAN koaliciji zbog, kako pišu prištinski mediji, "ponude koja se ne odbija", izazvala je potres na kosovskoj političkoj tako što je još više zbližila DSK… »

Simić: Krećemo se ka deblokadi, Srpska lista otvorena uz uslove

Blic 05.09.2017
Krećemo se ka deblokiranju institucija, što je dobro za građane, rekao je danas šef za saradnju s medijima i poslanik Srpske liste (SL) u kosovskoj skupštini Igor Simić komentarišući potpisivanje sporazuma Alijanse za novo Kosovo Bedžeta Pacolija… »

Kurti: Formiranje vlade u Prištini je u Vučićevim rukama

Blic 05.09.2017
PRIŠTINA,Poslanik pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti kritikovao je sporazum Bedžeta Pacolija i vođa koalicije PAN, zbog kojeg, kako ocenjuje, formiranje kosovskih institucija zavisi od predsednika Srbije Aleksandra Vučića. "Nakon sporazuma prošle… »

"Formiranje Vlade Kosova je sada u rukama Vučića"

Vesti online 05.09.2017
Lider Samoopredeljenja kritikovao sporazum Bedžeta Pacolija i koalicije PAN i ocenio da će formiranje kosovskih institucija zavisiti od Aleksandra Vučića. - Nakon sporazuma prošle večeri, konstituisanje Skupštine Kosova i formiranje nove vlade… »

Simić: Krećemo se ka deblokadi, SL otvorena uz uslove

RTV 05.09.2017
PRIŠTINA - Krećemo se ka deblokiranju institucija, što je dobro za građane, rekao je danas šef za saradnju s medijima i poslanik Srpske liste (SL) u kosovskoj skupštini Igor Simić komentarišući potpisivanje sporazuma Alijanse za novo Kosovo… »

Simić: Krećemo se ka deblokadi institucija na KiM

Večernje novosti 05.09.2017
Poslanik Srpske liste rekao da je ta stranka i dalje otvorena za razgovore i ponovio da će pre bilo kakvih dogovora konsultovati Vladu Srbije i predsednika Aleksandra Vučića. Krećemo se ka deblokiranju institucija, što je dobro za građane, rekao je… »

Kurti: Institucije Kosova sad su u rukama Vučića

B92 05.09.2017
Priština -- Lider Samoopredeljenja kritikovao sporazum Bedžeta Pacolija i koalicije PAN i ocenio da će formiranje kosovskih institucija zavisiti od Aleksandra Vučića. "Nakon sporazuma prošle večeri, konstituisanje Skupštine Kosova i formiranje… »

Pacoli pravi novu vladu sa "ratnom" koalicijom

Mondo 05.09.2017
Alijansa za novo Kosovo Bedžeta Pacolija potpisala je koalicioni sporazum sa strankama takozvane "ratne" koalicije (PAN), otvarajući tako put ka formiranju nove kosovske vlade, javljaju prištinski mediji. Foto: MONDO kolaž Alijansa za novo Kosovo… »

Simić: Srpska lista otvorena uz uslove

RTS 05.09.2017
Krećemo se ka deblokiranju institucija, što je dobro za građane, rekao je šef za saradnju s medijima i poslanik Srpske liste u kosovskoj skupštini Igor Simić komentarišući potpisivanje sporazuma Alijanse za novo Kosovo Bedžeta Pacolija sa… »

Mediji: Pacolijev "prelet" potresao političku scenu na Kosovu

Blic 05.09.2017
Odluka Bedžeta Pacolija, lidera Alijanse za novo Kosovo, da se prikloni velikoj, tzv. ratnoj PAN koaliciji zbog, kako pišu prištinski mediji ponude koja se ne odbija, izazvala je potres na kosovskoj političkoj tako što je još više zbližila DSK Ise… »

Kurti: Posle sporazuma, formiranje institucija u rukama Vučića

RTS 05.09.2017
Poslanik pokreta "Samoopredeljenje" Aljbin Kurti kritikovao je sporazum Bedžeta Pacolija i vođa koalicije PAN, rekavši da će formiranje centralnih kosovskih institucija zavisiti od predsednika Srbije Aleksandra Vučića. "Nakon sporazuma prošle… »

Mediji: Pacoli potpisao, uskoro vlada, na čelu Haradinaj

B92 05.09.2017
Priština -- Alijansa za novo Kosovo Bedžeta Pacolija potpisala koalicioni sporazum sa strankama takozvane "ratne" koalicije, otvarajući put ka formiranju nove vlade. Sporazum sa Pacolijem potpisali su u ponedeljak Ramuš Haradinaj, lider Alijanse za… »

Pacoli potpisao sporazum sa "ratnom" koalicijom, Haradinaju novi mandat

Blic 05.09.2017
Alijansa za novo Kosovo Bedžeta Pacolija potpisala je koalicioni sporazum sa strankama takozvane "ratne" koalicije (PAN), otvarajući tako put ka formiranju nove kosovske vlade, javljaju prištinski mediji. Sporazum sa Pacolijem potpisali su u ponedeljak… »

Prištinski mediji: ANK dobija prvog zamenika premijera i pet ministarstava

Blic 04.09.2017
Sporazum koji je danas Alijansa novo Kosovo Bedžeta Pacolija potpisala sa koalicijom okupljenom oko Demokratske partije Kosova omgućava joj da dobije mesto prvog zamenika premijera, pet ministarstva i sedam funkcija zamenika ministara, javljaju… »

Pacoli podržao Haradinaja

Danas 04.09.2017
Sporazum o saradnji između Demokratske partije Kosova (DPK), Alijanse za budućnost Kosova (ABK) Inicijative za Kosovo i Alijanse novo Kosovo (ANK), potpisan je u Ajvaliji kraj Prištine čime je otvoren put za konstituisanje Skupštine i Vlade Kosova… »

Vesti dana »