Повезане вести

Ус опен: Буста у полуфиналу

Ус опен: Буста у полуфиналу

Хот спорт 05.09.2017
Шпански тенисер Пабло Карењо Буста пласирао се вечерас у полуфинале Отвореног првенства САД у Њујорку, пошто је победио 33. играча света Аргентинца Дијега Шварцмана после три сета, 6:4, 6:4, 6:2. Карењо Буста, 19. тенисер… »
УС опен: Непоновљиви Дел Потро се ‘вратио из мртвих’ и заказао дуел са Федерером

УС опен: Непоновљиви Дел Потро се ‘вратио из мртвих’ и заказао дуел са Федерером

Хот спорт 05.09.2017
Познати су сви четвртфиналисти мушког сингла на Отвореног првенству САД. Хуан Мартин Дел Потро одиграо је још један маратон у ком је изгубио доста снаге, али је доказао да је невероватан борац и сигурно је придобио још публике у… »
Дел Потро: Хтео сам да предам, "вратила" ме публика!

Дел Потро: Хтео сам да предам, "вратила" ме публика!

Вести онлине 05.09.2017
Хуан Мартин дел Потро одиграо је сјајан меч против Доминика Тима и од 0:2 дошао до велике победе и пласмана у четвртфинла УС опена. - Размишљао сам о предаји меча у другом сету. Нисам могао да дишем, нисам могао добро да се… »
Чудесни дел Потро: Нисам могао да се крећем и да дишем, размишљао сам да предам, а онда... (видео)

Чудесни дел Потро: Нисам могао да се крећем и да дишем, размишљао сам да предам, а онда... (видео)

Вечерње новости 05.09.2017
Аргентински тенисер Хуан Мартин дел Потро пласирао се у четвртфинале Ју Ес опена после великог преокрета у мечу са шестим носиоцем Домиником Тимом - 3:2 (1:6, 2:6, 6:1, 7:6, 6:4). Херојски тријумф Хуана Мартина дел Потра у… »
Он се никада не предаје - Хуан Мартин Дел Потро!

Он се никада не предаје - Хуан Мартин Дел Потро!

Мондо 05.09.2017
Преокрет године приредио је Аргентинац у Њујорку и заказао реванш финала из 2009. године у којем је лично зауставио Федерера на путу ка шестој узастопној титули. Доминик Тим довео је Хуана Мартина Дел Потра на сет од елиминације… »
Нестваран преокрет Дел Потра за дуел са Федерером, Швајцарац га исхвалио као никада никога

Нестваран преокрет Дел Потра за дуел са Федерером, Швајцарац га исхвалио као никада никога

Спортал блиц 05.09.2017
Хуан Мартин дел Потро истински је јунак осмог такмичарског дана на УС Опену. Фото: Тањуг/АП Хуан Мартин дел Потро Он је, уз само три освојена гема, изгубио два уводна сета у мечу четвртог кола са шестим носиоцем, Домиником Тимом… »

Вести дана »