Povezane vesti

PSŽ zove UEFA: Slobodno dođite i proverite papire

PSŽ zove UEFA: Slobodno dođite i proverite papire

Mondo 06.09.2017
"Sveci" su pod istragom UEFA zbog mogućeg kršenja finansijskog fer-pleja. Foto: Aurelien Meunier / Stringer / Guliver / Getty Images Čelnici Pari Sen-Žermena tvrde da nisu zabrinuti zbog pokrenute istrage Evropske fudbalske unije oko mogućnosti… »
PSŽ predstavio Mbapea: Želim da osvojim sve!

PSŽ predstavio Mbapea: Želim da osvojim sve!

Večernje novosti 06.09.2017
Ja sam ambiciozan igrač koji uvek želi da napreduje. Željan sam trofeja i želim da ih osvajam godinu za godinom, počevši od sada – rekao je francuski reprezentativac. PSŽ je predstavio Kilijana Mbapea, koji je na “Parku prinčeva” istakao da… »
Prvi dan kao "svetac": Mbape stigao u PSŽ, raduje ga igra sa Nejmarom, a čeka ga polaganje važnog testa

Prvi dan kao "svetac": Mbape stigao u PSŽ, raduje ga igra sa Nejmarom, a čeka ga polaganje važnog testa

Sportal blic 06.09.2017
Novi fudbaler Pari Sen Žermena Kilijan Mbape rekao je da želi da osvoji sve trofeje sa tim klubom, a u više navrata napomenuo je da je planirao da ostane u Monaku još jednu sezonu. Foto: Tanjug/AP Kilijan Mbape Mbape se obratio javnosti, prvi put… »
Mbape: Hoću da osvojim sve sa Parižanima

Mbape: Hoću da osvojim sve sa Parižanima

Hot sport 06.09.2017
Novi fudbaler Pari Sen Žermena Kilijan Mbape rekao je danas da želi da osvoji sve trofeje sa tim klubom, a u više navrata napomenuo je da je planirao da ostane u Monaku još jednu sezonu. Mbape se danas obratio javnosti, prvi put otkako je prošle… »

Vesti dana »