Povezane vesti

Vučić U SARAJEVU: Bosna i Hercegovina u Srbiji ima pravog i iskrenog prijatelja, moja reč znači (foto)

Vučić U SARAJEVU: Bosna i Hercegovina u Srbiji ima pravog i iskrenog prijatelja, moja reč znači (foto)

Telegraf 07.09.2017
Želim da poručim građanima, bez potrebe da se bilo kome dodvoravam, i bez obzira na njihovu nacionalnu pripadnost, da će u to da im je Srbija prijatelj moći da se uvere u narednim godinama, rekao je predsednik Srbije. Došao sam da u Sarajevu kažem… »
Vučić u Sarajevu: Bosna i Hercegovina u Srbiji ima pravog prijatelja, moja reč ima težinu

Vučić u Sarajevu: Bosna i Hercegovina u Srbiji ima pravog prijatelja, moja reč ima težinu

Blic 07.09.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Sarajevu da je sa članovima Predsedništva BiH imao otvorene razgovore o više konkretnih problema, napominjući da Srbija u Bosni i Hercegovini ima pravog prijatelja i obrnuto što će se i… »
Vučić u Sarajevu: Srbija je iskreni prijatelj BiH

Vučić u Sarajevu: Srbija je iskreni prijatelj BiH

Al Jazeera 07.09.2017
Predsjedniku Srbije rekao da je došao u Sarajevo da kaže da 'BiH u Srbiji ima iskrenog i pravog prijatelja'. Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je na početku posjete Sarajevu da je došao da kaže da "BiH u Srbiji ima pravog i iskrenog… »
Vučić: BiH u nama ima iskrenog prijatelja

Vučić: BiH u nama ima iskrenog prijatelja

Alo 07.09.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić započeo je danas bilateralnu posetu Sarajevu, gde mu je, ispred sedišta Predsedništva Bosne i Hercegovine, priređen svečani doček uz vojne počasti. Predsednika Vučića, koji predvodi delegaciju Srbije u… »
Vučić: BiH u Srbiji ima pravog i iskrenog prijatelja

Vučić: BiH u Srbiji ima pravog i iskrenog prijatelja

N1 Info 07.09.2017
Bosna i Hercegovina u Srbiji ima pravog i iskrenog prijatelja, izjavio je u Sarajevu predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Ne slažemo se uvek u svemu, ali naši odnosi su otvoreni i iskreni, rekao je Vučić. Predsednik Srbije rekao je na konferenciji za… »
Vučić se sastao sa članovima Predsedništva BiH

Vučić se sastao sa članovima Predsedništva BiH

N1 Info 07.09.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić počeo je posetu Sarajevu sastankom s članovima Predsedništva BiH. Vučiću, koji je u prvoj poseti Sarajevu u svojstvu predsednika Srbije, ispred zgrade Predsedništva BiH priređen je svečani doček. Predsednika… »
Vučić doputovao u Sarajevo: Predsednik Srbije posle 6 godina prvi put u BiH

Vučić doputovao u Sarajevo: Predsednik Srbije posle 6 godina prvi put u BiH

Telegraf 07.09.2017
Vučiću je na sarajevskom aerodromu priređen svečani doček, a dočekali su ga ministar spoljnih poslova BiH Igor Crnadak i gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je danas u Sarajevo, gde će se tokom… »
Detaljan plan posete predsednika Vučića Bosni i Hercegovini

Detaljan plan posete predsednika Vučića Bosni i Hercegovini

Telegraf 07.09.2017
Predsednik Vučić danas stiže u Sarajevo u prvu bilateralnu posetu Bosni i Hercegovini u svojstvu predsednika i prvu na predsedničkom nivou nakon šest godina. Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boraviće danas i sutra, 7. i 8. septembra… »

Vesti dana »

Novosadski studenti krenuli za Beograd

Novosadski studenti krenuli za Beograd

Al Jazeera pre 18 minutajoš 27 povezanih
Grupa ljudi blokira ulaz na N1

Grupa ljudi blokira ulaz na N1

Nedeljnik pre 37 minutajoš 8 povezanih