Повезане вести

Столтенберг:Севернокорејско понашање глобална претња; Меркел: Преговори са Пјонгјангом

Столтенберг:Севернокорејско понашање глобална претња; Меркел: Преговори са Пјонгјангом

Вечерње новости 10.09.2017
Севернокорејско "безобзирно понашање "је глобална претња и захтева глобални одговор и то наравно укључује и НАТО. Севернокорејско "безобзирно понашање "је глобална претња и захтева глобални одговор и то наравно укључује и… »
Ким слави: Имам хидрогенску бомбу, не могу ми ништа!

Правда 10.09.2017
Лидер Северне Кореје Ким Џонг Ун похвалио је данас "савршен успех" који је та држава постигла извођењем шестог и највећег нуклеарног теста и позвао на даљи развој наоружања, саопштили су данас државни медији те земље. У… »

Правда 10.09.2017
Лидер Северне Кореје Ким Џонг Ун похвалио је данас "савршен успех" који је та држава постигла извођењем шестог и највећег нуклеарног теста и позвао на даљи развој наоружања, саопштили су данас државни медији те земље. У… »
Северна Кореја наставља да се наоружава

Северна Кореја наставља да се наоружава

Радио 021 10.09.2017
Лидер Северне Кореје Ким Џонг-ун наредио је наставак научних истраживања у циљу повећања нуклеарног потенцијала земље. То је известила Севернокорејска централна новинска агенција Кореје. "Морамо даље да унапредимо научни… »
Пјонгјанг наставља јачати нуклеарне потенцијале

Пјонгјанг наставља јачати нуклеарне потенцијале

Ал Јазеера 10.09.2017
Сјевернокорејски лидер Ким Јонг-ун каже како је недавни нуклеарни тест 'велика побједа корејског народа'. Лидер Сјеверне Кореје Ким Јонг-ун наредио је наставак научних истраживања у циљу повећања нуклеарног потенцијала ове… »
Ким Џонг Ун наредио повећање нуклеарног потенцијала земље

Ким Џонг Ун наредио повећање нуклеарног потенцијала земље

РТС 10.09.2017
Лидер Северне Кореје Ким Џонг Ун наредио је наставак научних истраживања у циљу повећања нуклеарног потенцијала земље, известила је севернокорејска централна новинска агенција. "Морамо даље да унапредимо научни развој како… »

Вести дана »