Повезане вести
Столтенберг:Севернокорејско понашање глобална претња; Меркел: Преговори са Пјонгјангом
Вечерње новости 10.09.2017
Севернокорејско "безобзирно понашање "је глобална претња и захтева глобални одговор и то наравно укључује и НАТО. Севернокорејско "безобзирно понашање "је глобална претња и захтева глобални одговор и то наравно укључује и… »
Ким слави: Имам хидрогенску бомбу, не могу ми ништа!
Правда 10.09.2017
Лидер Северне Кореје Ким Џонг Ун похвалио је данас "савршен успех" који је та држава постигла извођењем шестог и највећег нуклеарног теста и позвао на даљи развој наоружања, саопштили су данас државни медији те земље. У… »
Ким слави: Имам хидрогенску бомбу, не могу ми ништа!
Правда 10.09.2017
Лидер Северне Кореје Ким Џонг Ун похвалио је данас "савршен успех" који је та држава постигла извођењем шестог и највећег нуклеарног теста и позвао на даљи развој наоружања, саопштили су данас државни медији те земље. У… »
Северна Кореја наставља да се наоружава
Радио 021 10.09.2017
Лидер Северне Кореје Ким Џонг-ун наредио је наставак научних истраживања у циљу повећања нуклеарног потенцијала земље. То је известила Севернокорејска централна новинска агенција Кореје. "Морамо даље да унапредимо научни… »
Пјонгјанг наставља јачати нуклеарне потенцијале
Ал Јазеера 10.09.2017
Сјевернокорејски лидер Ким Јонг-ун каже како је недавни нуклеарни тест 'велика побједа корејског народа'. Лидер Сјеверне Кореје Ким Јонг-ун наредио је наставак научних истраживања у циљу повећања нуклеарног потенцијала ове… »
Ким Џонг Ун наредио повећање нуклеарног потенцијала земље
РТС 10.09.2017
Лидер Северне Кореје Ким Џонг Ун наредио је наставак научних истраживања у циљу повећања нуклеарног потенцијала земље, известила је севернокорејска централна новинска агенција. "Морамо даље да унапредимо научни развој како… »
Вести дана »

Уживо, Ангелина Топић у финалу Светског првенства: Прекинуто такмичење, Ангелина рушила летвицу!
Мондо пре 44 минутајош 25 повезаних

Браво, момци! Наши баскеташи су у полуфиналу Светског првенства! Следи окршај са Хрватском! Ево када је борба за финале!
Курир пре 54 минутајош 25 повезаних

Историјски заокрет Велика Британија данас признаје Палестину изазивајући бурне реакције
Дневник пре 2 сатајош 19 повезаних

Талибанска влада одбацила Трампов захтев да врати ваздухопловну базу Баграм
Спутник пре 4 минутајош 18 повезаних