Povezane vesti
Iskrena ispovest Šinejd O Konor: Majka me je fizički i seksualno zlostavljala! VIDEO
Svet plus 10.09.2017
Šinejd O Konor gostujući u jednoj emisiji, otovrila je dušu i iskreno ispričala najdramatičnije detalje iz svog života. Legendarna pevačica osvrnula se na svoje detinjstvo i u iskrenoj ispovesti pred milionskim auditorijumom ispričala, kako je… »
"Ja više ne postojim": Pevačicu rođena majka seksualno zlostavljala i mučila
Blic 10.09.2017
Šokantna ispovest svetske zvezde Šinejd O' Konor isplivala je u javnost. Nekadašnja zvezda je gostovala u emisiji dr. Fila i otkrila nekoliko skandaloznih činjenica iz svog života. - Slušaj, u problemu sam. Treba mi pomoć. Jasno je da imam problem… »
Vesti dana »

Koliko je ljudi bilo na protestima: Dačić "izbrojao" - u 45 mesta ukupno 30.000 ljudi
N1 Info pre 0 minutajoš 22 povezane

Ko je novi poljski predsednik Karol Navrocki: Istoričar i bokser sa huliganskom prošlošću, inspirisan Trampom
NIN pre 15 minutajoš 45 povezanih

(Mapa) u Beogradu trenutno vrelije nego u kairu: Počeo toplotni talas, stižu tropske noći, a sa olujama i dalje nismo završili
Blic pre 1 satjoš 35 povezanih

BLISKOISTOČNI SUKOB: Pomoć u Gazu nosi Greta Tunberg; U proizraelskim demonstracijama šestoro povređenih
RTV pre 1 satjoš 30 povezanih

Kijev: Uništeno najmanje 13 aviona u Rusiji u operaciji Službe bezbednosti Ukrajine
RTV pre 15 minutajoš 18 povezanih