Veći minimalac neće plaćati poslodavci

Veći minimalac neće plaćati poslodavci

Politika sreda, 13. septembar 2017.
Kompletan trošak tog povećanja, u iznosu od oko četiri do pet milijardi dinara, preuzeće država, pokazuju nezvanične računice
Čini se da poslodavci i zaposleni nikad lakše nisu postigli dogovor o povećanju minimalne cene rada. Minimalac će sa 130 dinara biti povećan na 143 dinara, ali taj trošak neće platiti poslodavci, jer će ih država rasteretiti i... »

Brnabić: U naredne tri nedelje odluka o rastu plate i penzija

Dnevnik sreda, 13. septembar 2017.
ČAČAK: Predsednica Vlade Ana Brnabić izjavila je danas da očekuje uspešne razgovore sa Misijom MMF-a koja boravi u Beogradu, kao i da veruje da će se u naredne tri nedelje izaći sa konačnim odlukama oko rasta plata i penzija.
"Nama je važno da im predstavimo naše viđenje rasta plata i penzija i održivog rasta privrede i očekujem da ćemo imati konsenzus u narednim danima jer imamo dobru situaciju u budžetu i fiskalnu disciplinu", rekla je Brnabić... »

Brnabić: Namenska industrija značajna za Srbiju i predstavlja potencijal

Beta sreda, 13. septembar 2017.
Premijerka Srbije Ana Brnabić ocenila je danas, tokom posete preduzeća "Milan Blagojević - namenska" u Lučanima, da je namenska industrija veoma značajna za Srbiju i da predstavlja veliki potencijal, saopštilo je Ministarstvo odbrane. Brnabić je u pratnji ministra odbrane Aleksandra Vulina obišla... »

Brnabić: U naredne tri nedelje će se znati koliki će biti rast penzija i plata

Nova ekonomija sreda, 13. septembar 2017.
Premijerka Srbije Ana Brnabić očekuje da će biti dogovora sa MMF-om o platama i penzijama i dodaje da veruje da će u naredne tri nedelje izaći sa konačnim odlukama o rastu plata i penzija. "Juče smo se dogovorili oko minimalne cene rada, nama je bilo važno. Mislim da je jako značajno da su se... »

Brnabić: U naredne tri nedelje odluka o rastu plata i penzija

RTV sreda, 13. septembar 2017.
RTV: Brnabić: U naredne tri nedelje odluka o rastu plata i penzija
BEOGRAD - Predsednica Vlade Ana Brnabić izjavila je danas da očekuje uspešne razgovore sa Misijom MMF-a koja boravi u Beogradu, kao i da veruje da će se u naredne tri nedelje izaći sa konačnim odlukama oko rasta plata i penzija.
"Nama je važno da im predstavimo naše viđenje rasta plata i penzija i održivog rasta privrede i očekujem da ćemo imati konsenzuzs u narednim danima jer imamo dobru situaciju u budžetu i fiskalnu disciplinu", rekla je Brnabić... »

Premijerka Brnabić: Odluka o većim platama i penzijama za tri nedelje

Kurir sreda, 13. septembar 2017.
ČAČAK - Predsednica Vlade Ana Brnabić izjavila je danas da očekuje uspešne razgovore sa Misijom MMF koja boravi u Beogradu, kao i da veruje da će se u naredne tri nedelje izaći sa konačnim odlukama oko rasta plata i penzija. "Nama je važno da im predstavimo naše viđenje rasta plata i penzija i... »

Brnabić: U naredne tri nedelje odluka o rastu plate i penzija

Blic sreda, 13. septembar 2017.
Predsednica Vlade Ana Brnabić izjavila je danas da očekuje uspešne razgovore sa Misijom MMF-a koja boravi u Beogradu, kao i da veruje da će se u naredne tri nedelje izaći sa konačnim odlukama oko rasta plata i penzija.
- Nama je važno da im predstavimo naše viđenje rasta plata i penzija i održivog rasta privrede i očekujem da ćemo imati konsenzuzs u narednim danima jer imamo dobru situaciju u budžetu i fiskalnu disciplinu - rekla je Brnabić.... »

Brnabić: U naredne tri nedelje odluka o rastu plata i penzija

RTS sreda, 13. septembar 2017.
RTS: Brnabić: U naredne tri nedelje odluka o rastu plata i penzija
Predsednica Vlade Ana Brnabić izjavila je da očekuje uspešne razgovore sa Misijom MMF-a koja boravi u Beogradu, kao i da veruje da će se u naredne tri nedelje izaći sa konačnim odlukama oko rasta plata i penzija.
"Nama je važno da im predstavimo naše viđenje rasta plata i penzija i održivog rasta privrede i očekujem da ćemo imati konsenzuzs u narednim danima, jer imamo dobru situaciju u budžetu i fiskalnu disciplinu", rekla je Brnabićeva... »

"Samo da ne bude opet - hoću u javni sektor"

B92 sreda, 13. septembar 2017.
B92: "Samo da ne bude opet - hoću u javni sektor"
Predsednica Vlade Ana Brnabić izjavila je da očekuje uspešne razgovore sa Misijom MMF-a koja boravi u Beogradu.
Kako je rekla, veruje da će se u naredne tri nedelje izaći sa konačnim odlukama oko rasta plata i penzija. "Nama je važno da im predstavimo naše viđenje rasta plata i penzija i održivog rasta privrede i očekujem da ćemo imati... »

MMF stiže u Srbiju: Sa vladom i o budžetu za 2018.

Kurir sreda, 13. septembar 2017.
BEOGRAD - Tehnička misija Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) predvođena Džejmsom Rufom danas stiže u Beograd i sa predstavnicima Vlade Srbije počeće razgovore o stanju u ekonomiji, javnim preduzećima i budžetu za 2018. godinu. Jedna od tema razgovora biće mogućnost povećanja neoporezivog dela... »

Na plate novi "bonus", prelazimo poreski cenzus?

Vesti online sreda, 13. septembar 2017.
Misija Međunarodnog monetarnog fonda predvođena Džejmsom Rufom stiže u Beograd, kako bi sa srpskim zvaničnicima započela razgovore o budžetu za 2018. godinu.
Kako piše "Politika", pozivajući se na izvore u Vladi Srbije, razmatra se mogućnost povećanja neoporezivog dela zarada, pa će se i o tome razgovarati sa misijom MMF-a. Trenutno, neoporezivi deo zarada iznosi 11.790 dinara, a još... »

Tehnička misija MMF danas stiže u Beograd

Beta sreda, 13. septembar 2017.
Tehnička misija Medjunarodnog monetarnog fonda (MMF) predvodjena Džejmsom Rufom danas stiže u Beograd i sa predstavnicima Vlade Srbije počeće razgovore o stanju u ekonomiji, javnim preduzećima i budžetu za 2018. godinu. Po pisanju Politike, jedna od tema razgovora biće mogućnost povećanja... »

Počinju razgovori sa MMF

Danas sreda, 13. septembar 2017.
Misija Međunarodnog monetarnog fonda predvođena Đejmsom Rufom, stiže danas u Beograd kako bi sa srpskim zvaničnicima počeli razgovore o budžetu za 2018. godine. Prema pisanju Politike, razmatraće se mogućnost povećanja neoporezovanog dela zarade, koja trenutno iznosi 11.190 dinara. Povećanje... »

Na plate novi "bonus", prelazimo poreski cenzus?

B92 sreda, 13. septembar 2017.
B92: Na plate novi "bonus", prelazimo poreski cenzus?
Beograd -- Misija Međunarodnog monetarnog fonda predvođena Džejmsom Rufom stiže u Beograd, kako bi sa srpskim zvaničnicima započela razgovore o budžetu za 2018. godinu.
Kako piše "Politika", pozivajući se na izvore u Vladi Srbije, razmatra se mogućnost povećanja neoporezivog dela zarada, pa će se i o tome razgovarati sa misijom MMF-a. Trenutno, neoporezivi deo zarada iznosi 11.790 dinara, a još... »

A za neoporezivu platu... pitaćemo MMF

Mondo sreda, 13. septembar 2017.
Misija Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) danas stiže u Beograd, kako bi sa srpskim zvaničnicima započela razgovore o budžetu za 2018. godinu. Tema i podizanje neoporezivog dela zarade.
Foto: Petar Stojanović, MONDO Ilustracija Kako navodi beogradska "Politika", pozivajući se na izvore u Vladi Srbije, razmatra se mogućnost povećanja neoporezivog dela zarada, pa će se i o tome razgovarati sa misijom MMF-a, koju... »

Tehnička komisija MMF stiže u Beograd

Blic sreda, 13. septembar 2017.
Tehnička misija Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) predvođena Džejmsom Rufom danas stiže u Beograd i sa predstavnicima Vlade Srbije počeće razgovore o stanju u ekonomiji, javnim preduzećima i budžetu za 2018. godinu.
Po pisanju Politike, jedna od tema razgovora biće mogućnost povećanja neoporezivog dela zarade, posle odluke da se od iduće godine poveća minimalna cena rada po satu sa 130 na 143 dinara. Trenutno neoporezivi deo zarade iznosi... »

Tehnička misija MMF-a danas u Beogradu

Beta sreda, 13. septembar 2017.
Tehnička misija Medjunarodnog monetarnog fonda (MMF) predvodjena Džejmsom Rufom danas stiže u Beograd i sa predstavnicima Vlade Srbije počeće razgovore o stanju u ekonomiji, javnim preduzećima i budžetu za 2018. godionu. Po pisanju Politike, jedna od tema razgovora biće mogućnost povećanja... »
©2017 Netmark d.o.o.