Vatrogasci Hongkonga u čizmama pirotskog Tigra

Vatrogasci Hongkonga u čizmama pirotskog Tigra

B92 sreda, 13. septembar 2017.
B92: Vatrogasci Hongkonga u čizmama pirotskog Tigra
Kompanija Tigar iz Pirota isporučila je u prvoj polovini ove godine 2.400 pari zaštitnih čizama za vatrogasnu brigadu Hongkonga, u vrednosti 95.328 evra.
Gumenu obuću vrhunskog kvaliteta kompanije Tigar prepoznali su kupci iz Azije, Amerike, Skandinavije, Zapadne Evrope, saopštio je Centar za komunikacije tog preduzeća. Generalni direktor Tigra Vladimir Ilić je izjavio da se među... »

Srpski gumenjaci popularni širom sveta: Vatrogasci iz Hong Konga nose pirotske tigrice, a Japanci naše gumene opanke!

Kurir sreda, 13. septembar 2017.
PIROT - Poznata pirotska kompanija isporučila je u prvoj polovini ove godine 2.400 pari zaštitnih čizama za vatrogasnu brigadu Hong Konga, u vrednosti 95.328 evra. Pirotsku gumenu obuću uzimaju kupci iz Azije, Amerike, Skandinavije, Zapadne Evrope, saopštio je Centar za komunikacije tog preduzeća.... »

Vatrogasci iz Hongkonga u čizmama pirotskog "Tigra"

Večernje novosti sreda, 13. septembar 2017.
Kompanija "Tigar" iz Pirota je u prvih šest meseci ove godine isporučila 2.400 pari zaštitnih čizama za vatrogasnu brigadu Hongkonga, a vrednost ove isporuke iznosila je 95.328 evra, saopšteno je iz te kompanije
Kompanija "Tigar" iz Pirota je u prvih šest meseci ove godine isporučila 2.400 pari zaštitnih čizama za vatrogasnu brigadu Hongkonga, a vrednost ove isporuke iznosila je 95.328 evra, saopšteno je iz te kompanije. Kupci iz Azije,... »
©2018 Netmark d.o.o.