Dimitrijević sabotirala istragu

Dimitrijević sabotirala istragu

Danas sreda, 13. septembar 2017.
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar je za predsednika Komisije za borbu protiv korupcije postavio bivšeg policijskog inspektora Vesnu Dimitrijević koja je 2011. godine sabotirala istragu o korupciji u beogradskoj Hitnoj pomoći, objavio je danas antikorupcijski sajt Pištaljka. Pištaljka je ranije... »

Inspektorka koja je zataškala korupciju na čelu antikorupcijske komisije!

Pravda sreda, 13. septembar 2017.
Bivša policijska inspektorka Vesna Dimitrijević koja je 2011. godine, dok je još radila u Upravi kriminalističke policije, sabotirala istragu o korupciji u beogradskoj Hitnoj pomoći, imenovana je za predsednicu Komisije za borbu protiv korupcije u zdravstvu.
Naime, Dimitrijević uprkos nalogu tužilaštva nije istražila navode da su pojedini lekari Hitne pomoći zbog koruptivnih dogovora sa privatnim pogrebnim preduzećima ostavljali pacijente na samrti da umru – uskraćujući im obaveznu... »

Inspektorka koja je zataškala korupciju na čelu antikorupcijske komisije

Radio 021 sreda, 13. septembar 2017.
Bivša policijska inspektorka Vesna Dimitrijević koja je 2011. godine, dok je još radila u Upravi kriminalističke policije, sabotirala istragu o korupciji u beogradskoj Hitnoj pomoći, imenovana je za predsednicu Komisije za borbu protiv korupcije u zdravstvu, piše portal "Pištaljka.
Ovaj portal je ranije utvrdila i pisala da Dimitrijević uprkos nalogu tužilaštva nije istražila navode da su pojedini lekari Hitne pomoći zbog koruptivnih dogovora sa privatnim pogrebnim preduzećima ostavljali pacijente na samrti... »
©2017 Netmark d.o.o.