Veliko takmičenje u Zrenjaninu: AMSS organizuje trku (foto)

Veliko takmičenje u Zrenjaninu: AMSS organizuje trku (foto)

Telegraf sreda, 13. septembar 2017.
Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić se zahvalio Auto-moto savezu i Moto savezu Srbije na podršci
Danas je u prostorijama Auto-moto saveza Srbije održana konferencija za medije, povodom održavanja trke "Velika nagrada Zrenjanina" koja će se voziti 16. i 17. septembra 2017. godine u Zrenjaninu, i uručivanja sertifikovane... »

Konferencija za medije u AMSS povodom trke "Velika nagrada Zrenjanina"

Auto blog sreda, 13. septembar 2017.
Danas je u prostorijama Auto-moto saveza Srbije održana konferencija za medije, povodom održavanja trke „Velika nagrada Zrenjanina“ koja će se voziti 16. i 17. septembra 2017. godine u Zrenjaninu, i uručivanja sertifikovane licence za stazu „Industrijska zona Jugoistok Zrenjanin“, gradonačelniku... »

Moto trka „Velika nagrada Zrenjanina“, 16. i 17. septembra u Zrenjaninu

Prva sreda, 13. septembar 2017.
Danas je u prostorijama Auto-moto saveza Srbije održana konferencija za medije, povodom održavanja trke „Velika nagrada Zrenjanina“ koja će se voziti 16. i 17. septembar 2017. godine u Zrenjaninu, i uručivanja sertifikovane licence za stazu Industrijska zona Jugoistok Zrenjanin, gradonačelniku Zrenjanina Čedomiru Janjiću. Takmičenje organizuju Auto-moto savez Srbije, Moto savez Srbije, i klub „Petrovgrad“ iz Zrenjanjina, uz podršku Ministarstva omladine i sporta i AMS Osiguranja, a pod pokroviteljstvom
Ovom prilikom, predsednik Auto-moto saveza Srbije Mirko Butulija, obratio se medijima i rekao da je veoma ponosan na grad Zrenjanin što dobio kvalitetnu stazu za moto trke i stvori odlične uslove takmičarima. Čestitao je... »

Moto trke ponovo u Zrenjaninu posle 15 godina

B92 sreda, 13. septembar 2017.
B92: Moto trke ponovo u Zrenjaninu posle 15 godina
U prostorijama Auto-moto saveza Srbije održana je konferencija za medije, povodom trke "Velika nagrada Zrenjanina" koja će se u tom gradu voziti 16. i 17. septembra 2017. godine. Tim povodom, gradonačelniku Zrenjanina uručena je sertifikovana licenca za stazu "Industrijska zona Jugoistok Zrenjanin".
Takmičenje organizuju Auto-moto savez Srbije, Moto savez Srbije, i klub "Petrovgrad" iz Zrenjanjina, uz podršku Ministarstva omladine i sporta i AMS Osiguranja, a pod pokroviteljstvom grada. Predsednik Auto-moto saveza Srbije,... »
©2017 Netmark d.o.o.