Povezane vesti

Da li je ponašanje Zorana Marjanovića u Zadruzi nagovestilo hapšenje? Evo šta je radio poslednjih 48 sati! (video)

Da li je ponašanje Zorana Marjanovića u Zadruzi nagovestilo hapšenje? Evo šta je radio poslednjih 48 sati! (video)

Telegraf 16.09.2017
Kompozitor je od početka rijalitija imao potpuno drugačiji stav od svih učesnika, a dan pred hapšenje bio je posebno povučen. Zoran Marjanović uhapšen je juče, u petak 15. septembra, u porodičnoj kući u Borči, zbog sumnje da je ubio suprugu… »
Sablasna noć u Borči nakon hapšenja Zorana Marjanovića: Smrtnu tišinu predgrađa preseca samo lavež pasa (foto) (video)

Sablasna noć u Borči nakon hapšenja Zorana Marjanovića: Smrtnu tišinu predgrađa preseca samo lavež pasa (foto) (video)

Telegraf 16.09.2017
Pre više od godinu dana na monstruozan način ubijena je pevačica Jelena Marjanović. Zoran Marjanović uhapšen je u petak uveče zbog sumnje da je ubio svoju suprugu Jelenu Marjanović. Ekipa Telegrafa.rs otišla je u Borču, a u kući osumnjičenog… »
Uhapšeni Zoran Marjanović ponavlja samo dve reči: "Moja Jana, moja Jana!"

Uhapšeni Zoran Marjanović ponavlja samo dve reči: "Moja Jana, moja Jana!"

Telegraf 16.09.2017
On je juče napustio rijaliti "Zadruga", u koji je ušao da bi, kako je rekao, ispričao istinu o sebi i ubistvu svoje supruge. Zoran Marjanović uhapšen je večeras zbog sumnje da je ubio svoju suprugu Jelenu Marjanović. Prebačen je u Više… »
Drama u Borči! Dok su hapsili Zorana, privedena i nepoznata žena koja je krenula kolima na inspektore

Drama u Borči! Dok su hapsili Zorana, privedena i nepoznata žena koja je krenula kolima na inspektore

Telegraf 16.09.2017
Suprug ubijene Jelene Marjanović Krsmanović i trenutno glavni osumnjičeni za ovaj zločin. U porodičnoj kući Zorana Marjanovića u beogradskom naselju Borča večeras se odigrala prava drama kada su inspektori MUP došli da ga privedu. Uhapšeni… »

Vesti dana »