Povezane vesti

Vučić: U dva dana više od 30 sastanaka u UN

Vučić: U dva dana više od 30 sastanaka u UN

Dnevnik 20.09.2017
NjUJORK: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se u prethodna dva dana sastao sa više od 30 predsednika država i vlada, od skandinavskih do afričkih zemalja, a naveo i da će večeras u sedištu delegacije EU pri UN prisustvovati večeri… »
Vučić u Njujorku sa Erdoganom: Srbija i Turska sve značajniji partneri

Vučić u Njujorku sa Erdoganom: Srbija i Turska sve značajniji partneri

Večernje novosti 20.09.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se večeras u Njujorku sa predsednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom. NjUJORK - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se večeras u Njujorku sa predsednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom. Vučić… »
Makron Vučiću: Znam da si veliki lider...

Makron Vučiću: Znam da si veliki lider...

Mondo 20.09.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Njujorku sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom, tokom Poslovnog foruma "Blumberg Global". Vučić kometarisao i nove optužbe opozicije... Foto: Služba za saradnju s medijima predsednika… »
Vučić: Makron mi je rekao da Srbija može da računa na podršku Francuske

Vučić: Makron mi je rekao da Srbija može da računa na podršku Francuske

Blic 20.09.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas u Njujorku da mu je francuski predsednik Emanuel Makron, u razgovoru na Blumbergovom biznis forumu, preneo da može da računa na podršku Pariza za evropski put Srbije, te naglasio da se Srbija… »
Vučić sa Majklom Blumbergom na Poslovnom forumu

Vučić sa Majklom Blumbergom na Poslovnom forumu

Blic 20.09.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je u Njujorku otvaranju Poslovnog foruma Bloomberg Global i razgovarao sa osnivačem Blumberga, Majklom Blumbegom. Vučić je na forumu između ostalog rekao da je pre nekoliko godina, kao glavni prioritet… »
Vučić na Forumu "Blumberg global", susret sa Makronom

Vučić na Forumu "Blumberg global", susret sa Makronom

RTS 20.09.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je rano jutros u Njujorku otvaranju Poslovnog foruma "Blumberg global". Vučić je na forumu razgovarao sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom. Vučića je na Poslovnom forumu dočekao osnivač… »
Mogerini s Vučićem i Tačijem u Njujorku

Mogerini s Vučićem i Tačijem u Njujorku

Press 20.09.2017
Na sastanku, koji je održan u utorak, takođe je razmotren napredak u primeni sporazuma o pravosuđu koji će u potpunosti biti sproveden 17. oktobra. Foto: Tanjug Visoka predstavnica EU za spoljnu politiku i bezbednost Federika Mogerini sastala se na… »
Vučić na "Blumberg global" forumu, sa Erdoganom, Mogerini...

Vučić na "Blumberg global" forumu, sa Erdoganom, Mogerini...

RTV 20.09.2017
NJUJORK - Predsednik Aleksandar Vučić, koji predvodi delegaciju Srbije na zasedanju Generalne skupštine UN, danas će u Njujorku prisustvovati Poslovnom forumu "Blumberg Global". Predviđen je i bilateralni susret sa predsednikom Turske Redžepom… »

Vesti dana »