Повезане вести

Вучић: Трамп прихватио позив да посети Србију, четири пута смо се руковали (видео)

Вучић: Трамп прихватио позив да посети Србију, четири пута смо се руковали (видео)

Блиц 20.09.2017
Председник Србије Александар Вучић састао се са председником САД Доналдом Трампом у Њујорку, и позвао га да посети Србију, што је Трамп прихватио. Како "Блиц" сазнаје, Трамп је оценио да је то добра идеја. - „Када сам му упутио… »
Лидер САД прихватио Вучићев позив Трамп стиже у Србију

Лидер САД прихватио Вучићев позив Трамп стиже у Србију

Вечерње новости 20.09.2017
Председник Србије се у Њујорку срео са Доналдом Трампом, који је одмах прихватио позив да посети нашу земљу. Имали смо срдачан сусрет, реално је да дође следеће године - каже Вучић. ПРВИ човек САД Доналд Трамп прихватио је… »
Вучић: Трамп прихватио позив да дође у Србију

Вучић: Трамп прихватио позив да дође у Србију

Ал Јазеера 20.09.2017
Предсједник Србије био је гост на пријему који је приредио амерички предсједник Доналд Трумп. Предсједник Србије Александар Вучић изјавио је у Нев Иорку да је амерички предсједник Доналд Трумп прихватио његов позив да посјети… »
Вучић: Трамп прихватио да дође у Србију

Вучић: Трамп прихватио да дође у Србију

Нови магазин 20.09.2017
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је председник САД Доналд Трамп прихватио да дође у посету Србији. Вучић је у изјави за српске медије рекао да се на синоћњем пријему који је председник САД организовао у… »
Ексклузивно, Вучић за Курир из њујорка: Трамп ме је питао да ли сам играо баскет, а са Меланијом сам причао на српском!

Ексклузивно, Вучић за Курир из њујорка: Трамп ме је питао да ли сам играо баскет, а са Меланијом сам причао на српском!

Курир 20.09.2017
Председник Србије Александар Вучић у разговору за Курир открива о чему је разговарао с председником САД Доналдом Трампом и Француске Емануелом Макроном на маргинама заседања Генералне скупштине УН у Њујорку и да је добио чврста… »
Вучић позвао Трампа да посети Србију

Вучић позвао Трампа да посети Србију

Данас 20.09.2017
Председник Србије Александар Вучић био је гост на пријему који је за учеснике заседања Генералне скупштине УН у Њујорку приредио амерички председник Донад Трамп. Вучић је на Твитеру написао: "Са председником САД у Њујорку… »
Вучић: Трамп ми рекао да личим на неког кошаркаша

Вучић: Трамп ми рекао да личим на неког кошаркаша

Мондо 20.09.2017
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да му је амерички колега Доналд Трамп рекао да му личи на неког кошаркаша НБА. Он је истакао и да је разменио неколико речи са првом дамом Меланијом Трамп – "на мешавини словеначког и… »
Трамп долази у Србију?

Трамп долази у Србију?

Вести онлине 20.09.2017
Председник Србије Александар Вучић састао се са председником САД Доналдом Трампом у Њујорку, и позвао га да посети Србију што је амерички председник, према засад непотврђеним информацијама О2, прихватио. Вучић је присуствовао… »
Москва поручила Трампу: Причате о суверенитету? Прво Србији вратите Косово!

Москва поручила Трампу: Причате о суверенитету? Прво Србији вратите Косово!

Вести онлине 20.09.2017
Шеф Комитета Државне думе Русије за послове ЗНД и евроазијске интеграције Леонид Калашњиков позвао је председника САД Доналда Трампа и Запад да врате Србији Косово и Метохију. - Цинично звуче позиви да се поштује суверенитет од… »
Председник Србије са првим човеком Египта: Две земље заједно у борби против тероризма

Председник Србије са првим човеком Египта: Две земље заједно у борби против тероризма

Пресс 20.09.2017
Вучић и Ел-Сиси су разговарали о билатералним односима, сарадњи у области туризма и подршци Србије у глобалној борби против тероризма. Фото: Тањуг Председник Србије Александар Вучић разговарао је у Њујорку, након отварања… »
Бруталан одговор Москве на Трампов говор: То је најгори могући цинизам, нека прво врате Србији Косово!

Бруталан одговор Москве на Трампов говор: То је најгори могући цинизам, нека прво врате Србији Косово!

Правда 20.09.2017
Шеф комитета Држвне Думе за послове ЗНД и евроазијске интеграције – Леонид Калашњиков – позвао је председника САД, Доналда Трампа, и Запад да врате Србији Косово и Метохију. Осврћући са не Трампов позив из Њујорка, са заседања… »

Вести дана »