Povezane vesti
Vujoševiću odstranjen nožni prst zbog gangrene
Večernje novosti 20.09.2017
Trofejnom strategu odstranjen je domali prst na levoj nozi kako ne bi došlo do veće opasnosti. NAJTROFEJNIJI trener u istoriji Partizana i selektor košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Duško Vujošević u sredu ujutro je uspešno operisan u… »
Nije moglo drugačije: Vujoševiću amputiran prst i odmah se oglasio posle operacije
Hot sport 20.09.2017
Bolest je uzela maha i drugačiji ishod nije se ni mogao očekivati. Trofejni košarkaški trener Duško Vujošević rekao je danas da su mu lekari amputirali domali prst na levoj nozi kako se zdravstvena situacija ne bi pogoršala zbog gangrene. –… »
Vujošević za Blicsport: Odsekli su mi prst na nozi, doktorima sam zahvalan na brizi
Sportal blic 20.09.2017
Trofejni košarkaški trener Duško Vujošević prolazi kroz teške zdravstvene probleme proteklih meseci, a tokom ove srede javio se Blicsportu i otkrio da su mu lekari hirurškim putem uklonili domali prst na levoj nozi. Foto: screenshot Duško… »
Vesti dana »

Opozicija predlaže 'Vladu narodnog poverenja', vlast odgovara: 'Vi nemate ničije poverenje'
BBC News pre 8 satijoš 33 povezane

Dekan Fizičkog fakulteta predlaže Slavici Đukić Dejanović: Dođite i uhapsite ceo fakultet
Nova pre 7 satijoš 29 povezanih

Kokanović: Načelnik Mačvanskog okruga automobilom naleteo na decu, među njima bile i moje ćerke
N1 Info pre 7 satijoš 21 povezana

Dačić: Ni pendrek nije podignut, naročito nije bilo razloga za bilo kakva sredstva 15. marta
Telegraf pre 3 satajoš 31 povezana