Povezane vesti

Sale prvi put o svima: Odluka o Teu bila moja

Sale prvi put o svima: Odluka o Teu bila moja

Mondo 22.09.2017
"Ovo sad prvi put kažem javno...", počeo je izlaganje selektor u intervjuu za "NIN". Leto 2017. godine pamtićemo po još jednom uspehu reprezentacije, još jednom finalu, još jednoj medalji, ali i po neverovatnim problemima sa povredama. Posle niza… »
Đorđević: Odluka o izostanku Teodosića je bila moja, nisam odustao od Markovića

Đorđević: Odluka o izostanku Teodosića je bila moja, nisam odustao od Markovića

Večernje novosti 22.09.2017
Nisam hteo da se krijemo iza igrača koji nije dovoljno spreman, moramo da vodimo računa i o njegovom zdravlju - poručio je selektor Srbije. Da smo imali samo jednog igrača u finalu dobili bismo Sloveniju. Komentari su srpskih navijača na društvenim… »
Sale: Ja sam odlučio da Teo ne igra! Nisam odustao od Pefija, ubeđujem ga...

Sale: Ja sam odlučio da Teo ne igra! Nisam odustao od Pefija, ubeđujem ga...

Mozzart sport 22.09.2017
"Nekoliko stvari je nedostajalo za titulu. Pre svega, još jedan dan odmora koji su imali Slovenci. Mnogi to neće razumeti, ali oporavak igrača je ključan na ovakvom turniru", poručio selektor Srbije. Prašina se spustila, utisci slegli. Odtugovali… »
Sale otkrio najveću tajnu o Teu uoči Eurobasketa!

Sale otkrio najveću tajnu o Teu uoči Eurobasketa!

Sportske.net 22.09.2017
Selektor Srbije progovorio o svemu kada su se slegli utisci posle EP. Košarkaši Srbije osvojili su srebrnu medalju na Eurobasketu, iako su bili desetkovani bez čitave postave iz Rija. Selektor Aleksandar Đorđević otkrio je u intervjuu za Nin da je… »
Đorđević: Ja sam odlučio da Teodosić ne ide na EP, nisam hteo da se krijemo iza njega, još nisam odustao od Markovića

Đorđević: Ja sam odlučio da Teodosić ne ide na EP, nisam hteo da se krijemo iza njega, još nisam odustao od Markovića

Sportski žurnal 22.09.2017
Selektor Orlova Aleksandar Đorđević posle osvojenog srebra na Evropskom prvenstvu u intervjuu za nedeljnik "NIN" istakao je da je on odlučio da kapiten Miloš Teodosić ne igra na Evrobasketu. Kapiten Orlova Miloš Teodosić propustio je Evrobasket… »
Izjava koja će izazvati oprečne reakcije javnosti: Ja sam odlučio da Teo ne ide u Tursku

Izjava koja će izazvati oprečne reakcije javnosti: Ja sam odlučio da Teo ne ide u Tursku

Hot sport 22.09.2017
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević otkrio je zašto Miloš Teodosić nije bio u sastavu za Evropsko prvenstvo na kom je naša selekcija zauzela 2. mesto. Kako je Đorđević rekao u intervjuu za „NIN“, odluku je doneo… »
Nije hteo da se krije iza kapitena: Đorđević otkrio čija je odluka bila da Teo ne igra

Nije hteo da se krije iza kapitena: Đorđević otkrio čija je odluka bila da Teo ne igra

Sportal blic 22.09.2017
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević još jednom je pokazao koliko je veliki! Bez više od pola tima stigao je do srebra na Evropskom prvenstvu. Ostajao je bez igrača, a ambicije nikada nije želeo da smanji. I pored svih… »

Vesti dana »