Povezane vesti

Bogata tetka i druge bajke

Bogata tetka i druge bajke

Vesti online 29.09.2017
Darežljiva tetka supruge ministra odbrane Aleksandra Vulina iz Kanade, koja je ministrovoj porodici pozajmila 205.000 evra za kupovinu luksuznog stana, kao i sam Vulin, postali su u Srbiji popularniji od Crvenkape i vuka. Velikom interesovanju javnosti… »
Mihajlović: Iznenađena sam napadom Vulinove partije

Mihajlović: Iznenađena sam napadom Vulinove partije

Danas 29.09.2017
Iznenađena sam, ali ja nikada neću reći da Aleksandru Vulinu nije mesto u Vladi, rekla je danas ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihalović na pitanje kako komentariše uvrede u saopštenju Pokreta socijalista (PS). Ja… »
Urednik KRIK-a tužio Pokret socijalista

Urednik KRIK-a tužio Pokret socijalista

Danas 29.09.2017
Stevan Dojčinović, urednik portala KRIK, tužio je danas Pokret socijalista Aleksandra Vulina zbog laži koje je ova stranka o njemu objavila u nizu saopštenja. Nakon što je KRIK objavio da ministar odbrane Vulin ne može da dokaže poreklo novca… »
Mihajlović: O Vulinovom stanu sam rekla isto što i Vučić, iznenađena sam uvredama PS

Mihajlović: O Vulinovom stanu sam rekla isto što i Vučić, iznenađena sam uvredama PS

Beta 29.09.2017
Ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović danas je izjavila da je iznenadjena ličnim uvredama koje su joj uputili predstavnici Pokreta socijalista, jer je ona povodom polemike o poreklu imovine predsednika te… »
Zorana Mihajlović iznenađena reakcijom Pokreta socijalista

Zorana Mihajlović iznenađena reakcijom Pokreta socijalista

Dnevnik 29.09.2017
BEOGRAD : Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da je iznenađena saopštenjem Pokreta socijalista u vezi sa njenom izjavom da mediji imaju pravo da tragaju za odgovorima koji su od interesa javnosti… »
Mihajlović: Nedopustivo što Vulinova stranka napada KRIK

Mihajlović: Nedopustivo što Vulinova stranka napada KRIK

SEEbiz 29.09.2017
BEOGRAD - Zorana Mihajlović, ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, smatra da su nedopustva saopštenja Pokreta socijalista u kojima je brutalno izvređan urednik KRIK-a Stevan Dojčinović. Ona je saglasna s predlogom predsednika… »
Rat u nemanjinoj: Vulin traži da Zorana leti iz Vlade!

Rat u nemanjinoj: Vulin traži da Zorana leti iz Vlade!

Pravda 29.09.2017
Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade, izjavila je da mediji imaju pravo da tragaju za odgovorima koji su od interesa za javnost i da nadležni organi, ako je potrebno, ponovo ispitaju slučaj “Vulin”, a iz stranke ministra Aleksandra Vulina su… »

Vesti dana »