Повезане вести

Богата тетка и друге бајке

Богата тетка и друге бајке

Вести онлине 29.09.2017
Дарежљива тетка супруге министра одбране Александра Вулина из Канаде, која је министровој породици позајмила 205.000 евра за куповину луксузног стана, као и сам Вулин, постали су у Србији популарнији од Црвенкапе и вука. Великом… »
Уредник КРИК-а тужио Покрет социјалиста

Уредник КРИК-а тужио Покрет социјалиста

Данас 29.09.2017
Стеван Дојчиновић, уредник портала КРИК, тужио је данас Покрет социјалиста Александра Вулина због лажи које је ова странка о њему објавила у низу саопштења. Након што је КРИК објавио да министар одбране Вулин не може да докаже… »
Михајловић: Изненађена сам нападом Вулинове партије

Михајловић: Изненађена сам нападом Вулинове партије

Данас 29.09.2017
Изненађена сам, али ја никада нећу рећи да Александру Вулину није место у Влади, рекла је данас министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михаловић на питање како коментарише увреде у саопштењу Покрета… »
Михајловић: О Вулиновом стану сам рекла исто што и Вучић, изненађена сам увредама ПС

Михајловић: О Вулиновом стану сам рекла исто што и Вучић, изненађена сам увредама ПС

Бета 29.09.2017
Министарка градјевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Србије Зорана Михајловић данас је изјавила да је изненадјена личним увредама које су јој упутили представници Покрета социјалиста, јер је она поводом полемике о пореклу… »
Зорана Михајловић изненађена реакцијом Покрета социјалиста

Зорана Михајловић изненађена реакцијом Покрета социјалиста

Дневник 29.09.2017
БЕОГРАД : Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић изјавила је данас да је изненађена саопштењем Покрета социјалиста у вези са њеном изјавом да медији имају право да трагају за одговорима који су… »
Михајловић: Недопустиво што Вулинова странка напада КРИК

Михајловић: Недопустиво што Вулинова странка напада КРИК

СЕЕбиз 29.09.2017
БЕОГРАД - Зорана Михајловић, министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, сматра да су недопуства саопштења Покрета социјалиста у којима је брутално извређан уредник КРИК-а Стеван Дојчиновић. Она је сагласна с… »
Рат у немањиној: Вулин тражи да Зорана лети из Владе!

Рат у немањиној: Вулин тражи да Зорана лети из Владе!

Правда 29.09.2017
Зорана Михајловић, потпредседница Владе, изјавила је да медији имају право да трагају за одговорима који су од интереса за јавност и да надлежни органи, ако је потребно, поново испитају случај “Вулин”, а из странке министра… »

Вести дана »