Povezane vesti

Reč povratnika: Kešelj: Mi ne branimo, mi osvajamo trofeje

Reč povratnika: Kešelj: Mi ne branimo, mi osvajamo trofeje

Sportal blic 02.10.2017
Košarkaši Crvene zvezde Marko Kešelj i Nemanja Dangubić bili su zadovoljni startnom pobedom u ABA ligi protiv Mornara (88:77), ali ističu da uvek može bolje. Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija Kešelj, povratnik u redove crveno-belih, za Blicsport… »
Obruči u "pioniru" se još tresu: Lesor za Blicsport: Zakucavanja su moja snaga

Obruči u "pioniru" se još tresu: Lesor za Blicsport: Zakucavanja su moja snaga

Sportal blic 02.10.2017
U startna dva minuta utakmice između Crvene zvezde i Mornara u prvom kolu ABA lige, Matijas Lesor, “zapretio” je da će biti miljenik crveno-belog dela Srbije u sezoni koja je pred nama. Korpulentni Lesor je dva puta zakucao tako da su se koševi u dvorani… »
Zvezda pobedom počela odbranu titule u Jadranskoj ligi

Zvezda pobedom počela odbranu titule u Jadranskoj ligi

Novi magazin 02.10.2017
Košarkaši Crvene zvezde pobedom su počeli odbranu titule u Jadranskoj ligi, pošto su večeras u prvom kolu u Beogradu sa 88:77 (19:12, 28:18, 23:20, 18:27) pobedili Mornar. Zvezda je praktično pitanje pobednika rešila već u prve dve četvrtine. Mornar… »
Trener Zvezde otkrio nekoliko sjajnih vesti, jedan igrač ga već oduševljava!

Trener Zvezde otkrio nekoliko sjajnih vesti, jedan igrač ga već oduševljava!

Sportske.net 02.10.2017
Mnogo razloga za zadovoljstvo je u redovima Crvene zvezde mts, posle sinoćnje uspešne premijere u novoj sezoni. Podsetimo, Zvezda je u hali ''Aleksandar Nikolić'' u prvom kolu ABA lige rutinski savladala Mornar sa 88-77, a trijumf je prema prikazanom… »
Alimpijević: Meč sa Mornarom je išao gore-dole, takva će biti cela sezona

Alimpijević: Meč sa Mornarom je išao gore-dole, takva će biti cela sezona

Sportal blic 01.10.2017
Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević rekao je posle uspešnog starta sezone i pobede nad Mornarom (88:77). Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija Dušan Alimpijević - Pokazali smo dva različita lica, ali smo napravili dobru zalihu i u… »
"Grobari" mu zviždali: Đukić: Nemam šta da zamerim ekipi, svi su se borili

"Grobari" mu zviždali: Đukić: Nemam šta da zamerim ekipi, svi su se borili

Sportal blic 01.10.2017
Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić rekao je da nema šta da zameri ekipi posle remija 0:0 sa Čukaričkim. Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija Miroslav Đukić - Teška utakmica u kojoj nismo uspeli da ostvarimo dobru igru i rezultat, ali ne mogu… »

Vesti dana »

Studenti daju iskaze u policiji širom Beograda

Studenti daju iskaze u policiji širom Beograda

Danas pre 3 satajoš 5 povezanih
Dvojica studenata iz Novog Pazara pušteni na slobodu

Dvojica studenata iz Novog Pazara pušteni na slobodu

Newsmax Balkans pre 18 minutajoš 13 povezanih
Objavljene nove cene goriva

Objavljene nove cene goriva

Moj Novi Sad pre 1 satjoš 45 povezanih