Povezane vesti

Milan je prvi pritekao u pomoć porodici Ljubić: Beba Dunja je bila ispod sedišta, pokrio sam je ćebetom i dao medicinskoj…

Milan je prvi pritekao u pomoć porodici Ljubić: Beba Dunja je bila ispod sedišta, pokrio sam je ćebetom i dao medicinskoj…

Telegraf 03.10.2017
- Naišao sam bukvalno pola minuta nakon nesreće i nisam video šta se tačno desilo, samo video da kola stoje i stao sam i upalio farove ka njima - kaže Milan Cvetković. Milan Cvetković iz Prokuplja prvi je došao na mesto saobraćajne nesreće kada… »
Detalji svirepog ubistva penzionerke iz Nemačke: Tukli je i boli nožem da bi priznala gde je novac, a onda je hladnokrvno…

Detalji svirepog ubistva penzionerke iz Nemačke: Tukli je i boli nožem da bi priznala gde je novac, a onda je hladnokrvno…

Telegraf 03.10.2017
Napadači su, pretpostavlja policija, bili ljudi koji su dobro poznavali Hristinu. Hristina Ilić (81), koja je penziju stekla radeći u Nemačkoj, žestoko je mučena, a potom i zaklana u svojoj porodičnoj kući u selu Porodin, kod Žabara, nedaleko od… »
Beba stradala u stravičnom sudaru sahranjena pored svoje mame: Prokuplje je nemo, smrtna tišina teža od bilo kog jauka…

Beba stradala u stravičnom sudaru sahranjena pored svoje mame: Prokuplje je nemo, smrtna tišina teža od bilo kog jauka…

Telegraf 03.10.2017
U Prokuplju sahranjene majka i beba koje su stradale u stravičnoj nesreći, porodica očajna. U prisustvu porodice, prijatelja na Stržavačkom groblju kod Prokuplja sahranjena je šestomesečna Dunja i njena majka Jovna (27) koje su tragično stradale u… »
Stravično ubistvo: Zaklana penzionerka, pronađena u lokvi krvi, sa selotejpom preko usta

Stravično ubistvo: Zaklana penzionerka, pronađena u lokvi krvi, sa selotejpom preko usta

Telegraf 03.10.2017
Njeno beživotno telo pronašli su u kupatilu njen sin i unuk. U Porodinu kod Žabara u nedelju uveče pronađeno je beživotno telo Kristine Ilić (81), devizne penzionerke, koja je ubijena sa više uboda nožem u vrat, prenose Novosti. Dečak koji je sa… »
Dečak koji je sa ocem preživeo tešku nesreću kod Aleksinca, neprestano doziva majku: Vodite me kod nje, neću da budem sam!

Dečak koji je sa ocem preživeo tešku nesreću kod Aleksinca, neprestano doziva majku: Vodite me kod nje, neću da budem sam!

Telegraf 03.10.2017
Porodica još pokušava da organizuje sahranu Jovane i Dunje. Bako, vodi me kući, neću da ostanem u bolnici, a tati su se pokvarila kola. Vodi me kod mame i tate - ponavlja A. Lj. (3), čije su majka Jovana i sestrica Dunja, stara osam meseci… »
Prokuplje zavijeno u crno: Dragiša zanemeo kad je čuo da je njegova Jovana mrtva

Prokuplje zavijeno u crno: Dragiša zanemeo kad je čuo da je njegova Jovana mrtva

Telegraf 03.10.2017
U ulici Marije Bursać u Prokuplju, gde stanuje porodica Ljubić, vlada muk. Dragiša Ljubić (28) i njegov sin Andrej (3) iz Prokuplja, koji su preživeli težak udes kod Aleksinca, u kojem su poginule šestomesečna Dunja i Jovana (28), uspešno se… »
Ni sam ne znam koliko sam votke popio: Stravične reči vozača kombija koji je ubio Jovanu i njenu bebu Dunju

Ni sam ne znam koliko sam votke popio: Stravične reči vozača kombija koji je ubio Jovanu i njenu bebu Dunju

Telegraf 03.10.2017
Jocić je takođe rekao da nije imao nameru da pobegne nego nije bio svestan šta radi, ali i da mu saobraćajac nije dozvolio da se vrati do mesta nesreće. Dragoljubu Jociću (45) je nakon saslušanja u Tužilaštvu, Viši sud u Nišu odredio pritvor u… »

Vesti dana »