Povezane vesti
Završena rusko-srpska letačka vežba BARS 2017
Beta video 07.10.2017
BEOGRAD - Taktička letačka vežba ``BARS 2017``, u kojoj su ruski i srpski piloti uvežbavali gadjanja, raketiranja i bombardovanja zemaljskih ciljeva iz lovaca MiG-29 i helikoptera Mi-8, završena je posle trodnevnih aktivnosti na aerodromu Lipeck-2 i… »
Srpski i i ruski piloti održali vežbu u ruskom Voronježu
N1 Info 07.10.2017
Taktička letačka vežba "BARS 2017", u kojoj su ruski i srpski piloti uvežbavali gađanja, raketiranja i bombardovanja zemaljskih ciljeva iz lovaca MiG-29 i helikoptera Mi-8, završena je posle trodnevnih aktivnosti na aerodromu Lipeck-2 i poligonu… »
Dani kad su zajedno leteli srpski i ruski vojnici: Moćne fotke sa vežbe BARS 2017. koja je trajala više od 90 sati (video)
Telegraf 07.10.2017
Piloti Migova 29 i helikoptera Mi-8 realizovali su složene letačke zadatke danju i noću u povoljnim i složenim meteorološkim uslovima i realizovali su gađanja, raketiranja i bombardovanja zemaljskih ciljeva. Srpski i ruski piloti su uspešno… »
Vesti dana »
Pojačano prisustvo tzv. kosovske policije na severu KiM, posle eksplozije u kanalu Ibar-Lepenac i pretresa srpskih kuća
RTS pre 49 minutajoš 36 povezanih
Danas u Srbiji oblačno, na planinama manji porast snežnog pokrivača
Novi magazin pre 1 satjoš 19 povezanih
Nova šefica diplomatije EU i predsednik Evropskog saveta u poseti Kijevu
Novi magazin pre 53 minutajoš 7 povezanih
uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Izrael bombardovao sirijsku vojnu infrastrukturu na granici sa Libanom
Euronews pre 2 satajoš 8 povezanih