Povezane vesti

Brnabić i Junker: Srbija jedan od lidera za ulazak u EU

Politika 11.10.2017
Očekujem da nova faza dijaloga Beograda i Prištine uđe u punu brzinu do kraja godine i vidim mogućnost da se kvalitativni iskorak dogodi do kraja 2018. ili ranije, ocenila Federika Mogerini. Predsednik Evropske komisije Žan-Klod Junker izjavio je da… »

Junker: Srbija jedan od lidera za ulazak u EU, dolazim

B92 11.10.2017
Brisel -- Predsednik EK Žan-Klod Junker je rekao da Srbiju vidi kao jednog od lidera za ulazak u Evropsku uniju i najavio svoju posetu Beogradu na proleće sledeće godine. "Predsednik i premijerka su zajedno ocenili EU pristupni proces Srbije… »

Brnabić u Briselu: Od Srbije se očekuje...

Vesti online 11.10.2017
Visoka predstavnica za spoljnu politiku i bezbednost EU Federika Mogerini očekuje da tokom 2018. godine dođe do značajnog napretka u dijalogu Beograda i Prištine i prezicira da dve strane u ovom trenutku rade na identifikovanju sadržaja, ritma… »

Mogerini: Nova faza dijaloga u decembru, kvalitativni skok u 2018.

Beta 11.10.2017
Visoka predstavnica Evropske unije Federika Mogerini je danas u Briselu izjavila da Evropska unija, Beograd i Priština rade na utvrdjivanju sadržine "nove faze Dijaloga" u decembru i naglasila da "kvalitativni skok" u normalizaciji odnosa dve strane… »

Mogerini očekuje značajan napredak u dijalogu tokom 2018.

Dnevnik 11.10.2017
BRISEL: Visoka predstavnica za spoljnu politiku i bezbednost EU Federika Mogerini očekuje da tokom 2018. godine dođe do značajnog napretka u dijalogu Beograda i Prištine i prezicira da dve strane u ovom trenutku rade na identifikovanju sadržaja… »

Mogerini: Nova faza dijaloga u decembru, kvalitativni skok u 2018.

Novi magazin 11.10.2017
Visoka predstavnica Evropske unije Federika Mogerini je danas u Briselu izjavila da Evropska unija, Beograd i Priština rade na utvrđivanju sadržine "nove faze Dijaloga" u decembru i naglasila da "kvalitativni skok" u normalizaciji odnosa dve strane… »

Vesti dana »