Povezane vesti
Vučić Brankici Stanković u Insajderu: Braniću u stranci Vaš stav o izborima, Vulinu sam rekao "gde si baš našao tetku"
Press 11.10.2017
Ja sam borben čovek, ja sam borac i molim vas da mi zato oprostite. Ne želim da odustajem, da pristajem na neistine - rekao je predsednik Vučić.\. Foto: Printscreen Jedini sam u zemlji koji odgovara svim novinarima, nemam problem da me prekidate, ne… »
Alba razbila Partizan, crno-beli na „minus 26”, primili 111 poena u Berlinu!
Sportski žurnal 11.10.2017
Partizan je ubedljivim porazom startovao u Evrokupu, poželeće crno-beli što pre da zaborave duel sa Albom. Alba – Partizan 111:85 (30:21, 27:18, 19:19, 35:27) Alba: Saibo 2, Siva 7, Gifi 14, Hunt, Šnajder 8, Vargas 3, Grigonis 6, Nikić 1, Baterfi 24… »
EK: Srpsko veče, pobede upisali Bilbao, Lokomotiva, Budućnost i Bajern
Sportske.net 11.10.2017
U okviru prve runde Evrokupa, kompletirano je pet mečeva iz večerašnjeg programa, istakli se srpski košarkaši. U okviru Grupe C u kojoj se nalazi i ekipa Partizana, Bilbao Basket je slavio na gostovanju Lijetuvos Ritasu rezultatom 83-93. Španski sastav… »
Debakl Partizana u Berlinu (VIDEO)
Vesti online 11.10.2017
Košarkaši Partizana doživeli su ubedljiv poraz u meču 1. kola grupe C Evrokupa pošto je ALBA u Berlinu bila daleko bolji rival i trijumfovala je sa 111:85 (30:21, 27:18, 19:19, 35:27). Naredni meč u ovom takmičenju crno-beli će odigrati sledeće srede u… »
Ovako se ne igra košarka - Partizan bez odbrane poginuo u Berlinu
Mozzart sport 11.10.2017
Alba pregazila crno-bele na startu Evrokupa - 111:85. Partizan je došao bez velikih očekivanja u Berlinu, a Alba ga je surovo ispratila iz Nemačke prestonice. U prvoj utakmici C grupe Evrokupa nemačka ekipa savladala je Partizan sa 111:85 (30:21, 27:18… »
Ubedljiv poraz Partizana od Albe
Beta 11.10.2017
Košarkaši Partizana izgubili su večeras u Berlinu od ekipe Albe sa ubedljivih 85:111 (21:30, 18:27, 19:19, 27:35) u prvom kolu Grupe C Evrokupa. Albu je do pobede predvodio Spenser Biterfild sa 24 poena, Luk Sikma je dodao 19, a Stefan Peno 15 poena. U… »
Evrokup: Poraz Partizana u Berlinu
Dnevnik 11.10.2017
Kiošarkaši Partizana poraženi su u prvom kolu Evrokupa od berlinske Albe sa Alba-Partizan 111:85 (30:21, 27:18, 19:19, 35:27). Partizan nije imao šanse protiv raspoložene Albe. Pobedio je kvalitetniji tim. Od samom starta vodili su domaćini a razlika se… »
Partizanova katastrofa u Berlinu: Alba zatrpala koš crno-belih na evropskoj premijeri!
Hot sport 11.10.2017
Košarkaši Partizana pretrpeli su ubedljiv poraz u premijernom meču Evrokupa, na gostovanju u Berlinu ekipi Albe rezultatom 111:85. Aranitović debitovao za crno-bele. Košarkaši Partizana će sasvim sigurno želeti da zaborave partiju iz prestonice Nemačke… »
Evrokup: Saletov Bajern bez milosti u Turskoj, Bilbao bolji od Ritasa, srpski internacionalci odlični
Hot sport 11.10.2017
Počelo je takmičenje u Evrokupu, a veče su obeležile dobre partije igrača iz Srbije. Ljubiteljima košarke najinteresantnija je grupa C, u kojoj nastupa i beogradski Partizan. Bilbao je na gostovanju u Litvaniji bio bolji od Lijetuvos Ritasa 93:83, uz 20… »
Bajern pokorio Istanbul, preokret Budućnosti
Mondo 11.10.2017
U C grupi Evrokupa, u kojoj se takmiči Partizan, Bilbao i Lokomotiva Kubanj startovali pobedama u Viljnusu i Limožu. Foto: Promo/Eurocup Počela je grupna faza Evrokupa, koja će se kroz 10 kola igrati do 27. decembra, sa tronedeljnom pauzom u novembru… »
Vesti dana »

Student FTN-a koji štrajkuje glađu ipak nije prebačen u bolnicu, kolege i Zborovi zovu na protest u četvrtak ispred suda u NS
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 41 povezana

Policija u Beogradu uhapsila četiri osobe zbog krađe po firmama u Barajevu
Novi magazin pre 18 minutajoš 41 povezana

Ujutru mraz, a preko dana 31 stepen Lepi dani na izmaku, meteorolog otkrio kada će stići jako zahlađenje
Alo pre 43 minutajoš 32 povezane

Ovo je Srbin osumnjičen da je ubio suprugu, ranio ćerku i njenog prijatelja u Beču: Zločinu prethodila svađa, lekari se bore za život deteta
Večernje novosti pre 43 minutajoš 23 povezane

Traktori i sirene ispred suda u Novom Sadu: Muškarcu koji je napadnut na skupu poljoprivrednika pozlilo, stigla hitna
Euronews pre 3 satajoš 17 povezanih