Otvoren 49. BEMUS: Glinka pred beogradskom publikom

Notama osluškujemo dušu: Počele 49. beogradske muzičke svečanosti

Večernje novosti pre 5 dana
U Zadužbini Ilije M. Kolarca u sredu naveče svečano počele 49. beogradske muzičke svečanosti; Vukosavljević: Naš grad sigurna kuća za najkvalitetnije izvođače umetničke muzike
IZVOĐENjEM himne "Bože pravde" i drugih svetovnih i duhovnih numera Državni akademski hor "Glinka" iz Sankt Peterburga, osnovan 1479. godine, otvorio je u sredu naveče Beogradske muzičke svečanosti. Puna sala Zadužbine Ilije M.... »

Otvoren 49. BEMUS: Glinka pred beogradskom publikom

Press pre 5 dana
Beogradske muzičke svečanosti (BEMUS), 49. po redu, svečano su počele sinoc u Kolarčevom narodnom univerzitetu, a otvorio ih je ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević i čuveni ruski hor "Glinka" iz Sankt Peterburga.
Foto:b92.net "Muzika zaustavlja vreme", rekao je Vukosavljević na početku svog obraćanja citirajući Ivu Andrića, koji je, kako kaže, muziku smatrao "višom od svih drugih umetnosti". Vukosavljević je izrazio zadovoljstvo što... »

Počeo 49. Bemus

Danas pre 6 dana
Beogradske muzičke svečanosti (BEMUS), 49. po redu, svečano su počele u Kolarčevom narodnom univerzitetu, a otvorio ih je ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević i čuveni ruski hor "Glinka" iz Sankt Peterburga. Citirajući Andrića, ministar kulture Vladan Vukosavljević rekao je da... »

Počeo 49. BEMUS: Ruski hor "Glinka" nastupio na "Kolarcu"

Blic pre 6 dana
Beogradske muzičke svečanosti (BEMUS), 49. po redu, svečano su počele večeras u Kolarčevom narodnom univerzitetu, a otvorio ih je ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević i čuveni ruski hor "Glinka" iz Sankt Peterburga.
- Muzika zaustavlja vreme - rekao je Vukosavljević na početku svog obraćanja, citirajući Ivu Andrića, koji je kako kaže, muziku smatrao "višom od svih drugih umetnosti". Vukosavljević je izrazio zadovoljstvo što prisustvuje ovoj... »

Otvoren 49. BEMUS: Glinka pred beogradskom publikom (Foto)

Večernje novosti pre 6 dana
Beogradske muzičke svečanosti (BEMUS), 49. po redu, svečano su počele večeras u Kolarčevom narodnom univerzitetu, a otvorio ih je ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević
Beogradske muzičke svečanosti (BEMUS), 49. po redu, svečano su počele večeras u Kolarčevom narodnom univerzitetu, a otvorio ih je ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević i čuveni ruski hor "Glinka" iz Sankt... »
©2017 Netmark d.o.o.