Zaplenjene cigarete švercovane iz Makedonije

Zaplenjene cigarete švercovane iz Makedonije

RTS četvrtak, 12. oktobar 2017.
RTS: Zaplenjene cigarete švercovane iz Makedonije
Carinici Srbije zaplenili su više od 2.500 boksova švercovanih cigareta u takozvanoj dubinskoj kontroli, zahvaljujući saradnji sa bezbednosnim službama.
Na osnovu informacije dobijene od Bezbednosno-informativne agencije, carinici i policija su kod sela Beloljin u blizini Prokuplja zaustavili kamion novopazarskih registarskih oznaka. Kamion se prazan kretao iz Prištine ka Novom... »

U "bunkeru" zaplenjeno preko 2.500 boksova cigareta

Dnevnik četvrtak, 12. oktobar 2017.
BEOGRAD: Carinici su, zahvaljujući zajedničkoj saradnji sa bezbednosnim i kontrolnim službama, u dubinskoj kontroli zaplenili više od 2.500 boksova cigareta, pronađenih u praznom novopazarskom kamionu, saopštila je danas Uprava carina.
Na osnovu informacije dobijene od BIA, carinici su zajedno sa pripadnicima PU Prokuplje na putu kod sela Beloljin, u sredu zaustavili kamion novopazarskih registarskih oznaka koji se prazan kretao iz Prištine ka Novom Sadu.... »

(Foto) kamiondžijin bunker nije promakao carinicima: Ovde je krio 2.533 boksova cigareta

Kurir četvrtak, 12. oktobar 2017.
BEOGRAD - Carinici su, zahvaljujući zajedničkoj saradnji sa bezbednosnim i kontrolnim službama, u dubinskoj kontroli zaplenili više od 2.500 boksova cigareta, pronađenih u praznom novopazarskom kamionu, saopštila je danas Uprava carina. Na osnovu informacije dobijene od BIA, carinici su zajedno sa... »

Kamion iz Prištine za N. Sad švercovao 2.500 boksova cigareta

RTV četvrtak, 12. oktobar 2017.
RTV: Kamion iz Prištine za N. Sad švercovao 2.500 boksova cigareta
BEOGRAD - Carinici su, zahvaljujući saradnji sa bezbednosnim i kontrolnim službama, u dubinskoj kontroli zaplenili više od 2.500 boksova cigareta.
Na osnovu informacije dobijene od BIA, carinici su sa pripadnicima policije kod sela Beloljin zaustavili kamion novopazarskih registarskih oznaka, koji se prazan kretao iz Prištine ka Novom Sadu. Prilikom pregleda kabine i... »
©2018 Netmark d.o.o.