Povezane vesti

Mladi svuda izloženi kocki: Misle da je to prečica do uspeha

Kurir četvrtak, 12. oktobar 2017.
Sve više mladih u Srbiji traži brz put do sreće i mnogima od njih učini se da su kockanje i klađenje ta prečica do uspeha, ali zaista nije, i definitivno postoji problem, jer mladi su previše izloženi kockarskim servisima. To je ocenjeno danas na konferenciji "Društvena odgovornost u igrama na... »

"Ajd, baci neki tiket": Mladi Srbi misle da je kockanje i klađenje prečica do uspeha, a to može da ih košta života

Blic četvrtak, 12. oktobar 2017.
Sve više mladih u Srbiji traži brz put do sreće i mnogima od njih učini se da su kockanje i klađenje ta prečica do uspeha, ali zaista nije, i definitivno postoji problem, jer mladi su previše izloženi kockarskim servisima.
To je ocenjeno danas na konferenciji "Društvena odgovornost u igrama na sreću" koju je organizovala Privredna komora Srbije, gde je naglašeno da je društvo svesno da postoji taj problem, te su se regulatori, društvena zajednica i... »

Mladi u Srbiji previše izloženi kockarskim servisima

Dnevnik četvrtak, 12. oktobar 2017.
BEOGRAD: Sve više mladih u Srbiji traži brz put do sreće i mnogima od njih učini se da su kockanje i klađenje ta prečica do uspeha, ali zaista nije, i definitivno postoji problem, jer mladi su previše izloženi kockarskim servisima. To je ocenjeno na konferenciji “Društvena odgovornost u igrama na sreću”, koju je organizovala Privredna komora Srbije, gde je naglašeno da je društvo svesno da postoji taj problem, te su se regulatori, društvena zajednica i sama industrija igara na sreću skupili na jednom mestu
Mnogim mladima učini se da je kockanje i klađenje prečica do uspeha, a to zaista nije. Kockanje i klađenje u regulisanim uslovima samo je jedan od vidova zabave i tako ga treba i tretirati, rekla je Jelena Jovanović iz PKS. U... »

Mladi previše izloženi kockarskim servisima

RTV četvrtak, 12. oktobar 2017.
RTV: Mladi previše izloženi kockarskim servisima
BEOGRAD - Sve više mladih u Srbiji traži brz put do sreće i mnogima od njih učini se da su kockanje i klađenje ta prečica do uspeha, ali zaista nije, i definitivno postoji problem, jer mladi su previše izloženi kockarskim servisima.
To je ocenjeno danas na konferenciji "Društvena odgovornost u igrama na sreću" koju je organizovala Privredna komora Srbije, gde je naglašeno da je društvo svesno da postoji taj problem, te su se regulatori, društvena zajednica i... »
©2018 Netmark d.o.o.