Ko je "vlastan" za šta u Vesićevoj "kulturi dijaloga"?

Ko je "vlastan" za šta u Vesićevoj "kulturi dijaloga"?

N1 Info četvrtak, 12. oktobar 2017.
Gradski menadžer Goran Vesić tvrdi da su podaci Saveta za borbu protiv korupcije o padu prihoda od izdavanja prostora i nestalim dugovima gradu - paušalni i netačni.
Izvor: N1 Dok govori kako je Direkcija za gradsko zemljište Savetu dala pogrešne podatke, i da to vladino telo (Savet) nema ni pravo da se bavi prihodima glavnog grada, Vesić za novinarska potpitanja nije imao strpljenja,... »

Vesić: Ocene paušalne, potraživanja iz 2013. godine

Politika četvrtak, 12. oktobar 2017.
Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je danas da Savet za borbu protiv korupcije uopšte nije ovlašćen da raspravlja o prihodima Grada Beograda ali i naznačio da su primeri, koji taj Savet navodi o dva slučaja gde su navodno nestala potraživanja iz juna 2013. godine, na osnovu rešenja koja je... »

Savet za borbu protiv korupcije: Sve podatke smo dobili od gradskih službi i preduzeća

Blic četvrtak, 12. oktobar 2017.
Savet za borbu protiv korupcije, reagovao je na izjavu gradskog menadžera Gorana Vesića da "ovo telo nije ovlašćeno da raspravlja o prihodima Grada Beograda".
Oni napominju da "nisu ovlašćeni da kontrolišu bilo čije prihode, ali jesu savetodavno telo Vlade sa zadatkom da sagledava fenomene sistemske korupcije, pa i raspolaganje javnom imovinom, te da je to i slučaj sa Izveštajem o... »

Savet za borbu protiv korupcije: Netačni Vesićevi navodi

N1 Info četvrtak, 12. oktobar 2017.
Savet Vlade Srbije za borbu protiv korupcije saopštio je da je u Izveštaju o raspolaganju nepokretnostima Grada Beograda, analizom raspoložive dokumentacije ukazao na nepravilnosti u raspolaganju nepokretnostima Grada Beograda, koje za posledicu imaju izuzetno male prihode za Beograd.
Tačno je da Savet Vlade Srbije za borbu protiv korupcije nije ovlašćeno telo da kontroliše bilo čije prihode, međutim ovlašćen je da se bori protiv sistemske korupcije, navodi Savet povodom izjave gradskog menadžera Gorana... »

Vesić demantuje Savet: Netačno da su manji prihodi

B92 četvrtak, 12. oktobar 2017.
B92: Vesić demantuje Savet: Netačno da su manji prihodi
Beograd -- Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je da su netačni podaci da se prihodi Beograda od izdavanja građevinskog zemljišta poslednjih godina drastično smanjuju.
Reč je o navodima u izveštaju Saveta za borbu protiv korupcije, a Vesić kaže da Savet nije "vlastan" da raspravlja o prihodima grada. Savet u izveštaju, koji je objavljen u septembru, između ostalog posebno ističe podatke koji se... »

Vesić: Budžet grada se pravi od prihoda, ne od vazduha, ne pada sa neba

Telegraf četvrtak, 12. oktobar 2017.
Gradski menadžer je odgovarajući na pitanja a u vezi sa navodima da je Savet utvrdio da je 566,4 miliona dinara, koliko su firme Pivej invest i So-lo invest dugovale Gradu Beogradu za zakup građevinskog zemljišta jednostavno izbrisane iz kasnijih izveštaja
Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je danas da Savet za borbu protiv korupcije uopšte nije ovlašćen da raspravlja o prihodima Grada Beograda ali i naznačio da su primeri, koji taj Savet navodi o dva slučaja gde su navodno... »

Vesić: Podaci Saveta za borbu protiv korupcije nisu tačni

Blic četvrtak, 12. oktobar 2017.
Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je danas da Savet za borbu protiv korupcije uopšte nije ovlašćen da raspravlja o prihodima Grada Beograda ali i naznačio da su primeri, koji taj Savet navodi o dva slučaja gde su navodno nestala potraživanja iz juna 2013. godine, na osnovu rešenja koja je potpisao tadašnji gradonačelnik Dragan Đilas.
Vesić je odgovarajući na pitanja a u vezi sa navodima da je Savet utvrdio da je 566,4 miliona dinara, koliko su firme Pivej invest i So-lo invest dugovale Gradu Beogradu za zakup građevinskog zemljišta jednostavno izbrisane iz... »

Vesić novinarki: Ako hoćete da se raspravljate učlanite se u stranku (video)

BizLife četvrtak, 12. oktobar 2017.
Foto: Beta Gradski menžer Goran Vesić i novinarka televizije N1 imali su zanimljiv dijalog. “Ako hoćete da se raspravljate učlanite se u stranku i onda se kandidujte!”, kazao je Vesić. A kad mu je novinarka na to odgovorila: “Nećemo da se vređamo”, gradski menadžer je rekao: “Ne, hoćemo! Jer vi... »

Vesić novinarki: Sledeći put se kandidujte, pa se raspravljajte sa mnom

Insajder četvrtak, 12. oktobar 2017.
Gradski menadžer Goran Vesić je, odgovarajući na pitanja o izveštaju Saveta za borbu protiv korupcije o neopravdanom smanjenju prihoda od naknada za građevinsko zemljište, rekao da to telo nije nadležno, da je njihov izveštaj o prihodima Beograda netačan i paušalan, a na potpitanje novinarke N1 poručio joj da se učlani u stranku i kandiduje ako želi da se raspravlja sa njim.
Komentarišući nalaze Saveta o nenaplativosti naknada za građevinsko zemljište, Vesić je prvo naveo da Savet, iako je u pitanju telo čiji je osnivač Vlada Srbije, “nije vlastan” da o tome raspravlja. Iako upitan da prokomentariše... »

Vesić novinarki N1: Kandidujte se pa ćemo se raspravljati

N1 Info četvrtak, 12. oktobar 2017.
Gradski menadžer Goran Vesić je, odgovarajući na pitanja o izveštaju Saveta za borbu protiv korupcije, rekao da to telo nije nadležno, da je njihov izveštaj o prihodima Beograda netačan i paušalan, a na potpitanje novinarke N1 poručio joj da se učlani u stranku i kandiduje ako želi da se raspravlja sa njim.
Komentarišući nalaze Saveta o nenaplativosti naknada za građevinsko zemljište, Vesić je prvo naveo da Savet, iako je u pitanju telo čiji je osnivač Vlada Srbije, “nije vlastan” da o tome raspravlja. Iako upitan da prokomentariše... »

Vesić: Netačni podaci Saveta za borbu protiv korupcije

Novi magazin četvrtak, 12. oktobar 2017.
Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je danas da su netačni podaci u izveštaju Saveta za borbu protiv korupcije koji pokazuju da se prihodi gradu od izdavanja građevinskog zemljišta poslednjih godina drastično smanjuju, kao i da Savet nije "vlastan" da raspravlja o prihodima grada.
Savet u izveštaju, koji je objavljen u septembru, između ostalog posebno ističe podatke koji se odnose na zakup građevinskog zemljišta a pokazuju da se prihodi grada od izdavanja građevinskog zemljišta poslednjih godina drastično... »
©2018 Netmark d.o.o.