Addiko banka i Viber predstavili Addiko Chat Banking

Addiko banka i Viber predstavili Addiko Chat Banking

PC Press četvrtak, 12. oktobar 2017.
Addiko banka je 12. oktobra predstavila Addiko Chat Banking, prvu uslugu na domaćem tržištu za finansijske transakcije koje se obavljaju putem Viber-a. Ova usluga digitalnog bankarstva, preko jedne od globalno najpopularnijih komunikacionih platformi, omogućava korisnicima ne samo da direktno... »

Viber u Srbiji uveo plaćanje računa i slanje novca

Mondo četvrtak, 12. oktobar 2017.
Srbija je jedna od prvih zemalja na svetu u kojoj je uspostavljen sistem digitalnog bankarstva, koji omogućava da plaćate račune, vodite račun, vršite transakcije i budete u kontaktu s bankom, a sve iz aplikacije!
Bankarstvo preko Viber aplikacije je moguće, verovali ili ne i u Srbiji! O mogućnostima digitalnog bankarstva pisali smo sa Viber konferencije održane krajem 2016. godine, i evo, desetak meseci kasnije imamo priliku da upoznamo... »

Addiko banka i Vajber predstavili su ‘Addiko Chat Banking’

Biznis i finansije četvrtak, 12. oktobar 2017.
Addiko banka je danas predstavila Addiko Chat Banking, inovativnu i na našem tržištu prvu uslugu za finansijske transakcije koje se obavljaju putem Vajbera. Addiko Chat Banking je usluga digitalnog bankarstva koja preko Vajbera, jedne od globalno najpopularnijih komunikacionih platformi, omogućava... »
©2018 Netmark d.o.o.