Povezane vesti

„Špigl“: Zagreb najdosadniji evropski grad, podseća na nemačku provinciju

RTS četvrtak, 12. oktobar 2017.
RTS: „Špigl“: Zagreb najdosadniji evropski grad, podseća na nemačku provinciju
Ugledni nemački list „Špigl“ objavio je reportažu iz Zagreba koji je opisan kao veoma dosadan grad u kojem je najbolja stvar - auto-put prema moru. Novinarka Ane Heming turistima iz Nemačke ponudila je i nekoliko saveta kako preživeti „zagrebačku tugu“ dok se nalaze u glavnom gradu Hrvatske.
Ironično se navodi da je „vrhunac leta u Zagrebu bio koncert grupe „Djuran Djuran“, koji se mogao čuti i u zabačenim četvrtima, a da bi njihova pesma Ordinary World mogla „biti lokalna himna“, prenosi hrvatski portal Indeks... »

Špigl: Zagreb je najdosadniji grad u Evropi

Dnevnik četvrtak, 12. oktobar 2017.
Onlajn izdanje nemačkog časopisa Špigl objavio je reportažu iz Zagreba koji opisuju kao jako dosadan grad u kojem je najbolja stvar - autoput prema moru. Novinarka Ana Haming turistima iz Nemačke ponudila je i nekoliko saveta kako preživeti “zagrebačku tugu” dok se nalaze u glavnom gradu Hrvatske.
Ironično se navodi kako je “vrhunac leta u Zagrebu bio koncert grupe Djuran Djuran koji se mogao čuti i u zabačenim četvrtima” te bi njihova pesma “Ordinary World” mogla “biti lokalna himna”, prenosi index.hr. Iako su čitatoci... »
©2018 Netmark d.o.o.