Predsednik Opštine Tutin podlegao povredama posle udesa

Predsednik Opštine Tutin podlegao povredama posle udesa

Politika pre 7 dana
Novi Pazar - Predsednik Opstine Tutin Šemsudin Kučević, podlegao je povredama zadobijenim u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se oko 15 sati dogodila na putu Novi Pazar - Tutin. Kučević je preminuo u novopazarskom Zdravstvenom centru, gde je hitno transportovan sa mesta udesa i gde su se doktori... »

Predsednik Opštine Tutin podlegao povredama

Dnevnik pre 8 dana
NOVI PAZAR: Predsednik Opštine Tutin , Šemsudin Kučević, podlegao je povredama zadobijenim u teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se oko 15 sati dogodila na putu Novi Pazar - Tutin.
Kučević je preminuo u novopazarskom Zdravstvenom centru, gde je hitno transportovan sa mesta udesa i gde su se doktori borili za njegov život.Predsednik Opštine Tutin je u automobilu bio sa svojim vozačem, kada je, prema rečima... »

Predsednik opštine Tutin poginuo u nesreći

RTS pre 8 dana
RTS: Predsednik opštine Tutin poginuo u nesreći
Šemsudin Kučević, predsednik opštine Tutin, podlegao je povredama zadobijenim u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Novi Pazar – Tutin, kod mesta Crkvine. Proglašena trodnevna žalost u Tutinu.
Nesreća se dogodila oko 15 sati, a Kučević je hitno transportovan u novopazarski Zdravstveni centar, gde je preminuo. Kučević je u automobilu bio sa vozačem, kada je, prema rečima očevidaca, vozilo sletelo sa puta i udarilo u... »

Poginuo prvi čovek Tutina Šemsudin Kučević, 3 dana žalosti

B92 pre 9 dana
B92: Poginuo prvi čovek Tutina Šemsudin Kučević, 3 dana žalosti
Novi Pazar -- Predsednik opštine Tutin Šemsudin Kučević podlegao je povredama dobijenim u saobraćajnoj nesreći na putu Novi Pazar - Tutin.
Kako Tanjug saznaje, nesreća se dogodila oko 15 sati, a Kučević je hitno transportovan u novopazarsku bolnicu, međutim, tamo je preminuo. Kučević je u automobilu bio sa vozačem, kada je, prema rečima očevidaca, vozilo sletelo sa... »

Predsednik opštine Tutin Šemsudin Kučević poginuo u udesu

Radio 021 pre 9 dana
Predsednik opštine Tutin Šemsudin Kučević podlegao je povredama posle saobraćajne nesreće na putu Novi Pazar - Tutin.
Nesreća se dogodila oko 15 sati, a Kučević je bio prebačen u novopazarsku bolnicu, gde su se doktori borili za njegov život. On je u automobilu bio sa vozačem a, prema rečima očevidaca, vozilo je sletelo sa puta i udarilo u drvo.... »

TRAGEDIJA: Poginuo prvi čovjek Tutina Šemsudin Kučević

Sandžak haber pre 9 dana
Predsjednik opštine Tutin Šemsudin Kučević podlegao je povredama dobijenim u saobraćajnoj nesreći na putu Novi Pazar – Tutin. Kako Tanjug saznaje, nesreća se dogodila oko 15 sati, a Kučević je hitno transportovan u novopazarsku bolnicu, međutim, tamo je preminuo. Kučević je u automobilu bio sa... »

Predsednik opštine Tutin poginuo u saobraćajnoj nesreći (video)

Blic pre 9 dana
Predsednik Opštine Tutin, Šemsudin Kučević poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se desila oko 15 časova na magistralnom putu Novi Pazar – Tutin.
On je hitno prebačen u novopazarsku opštu bolnicu gde su lekari pokušali da mu spasu život, ali je ubrzo podlegao povredama. Predsednik Opštine Tutin je u automobilu bio sa svojim vozačem, kada je, prema rečima očevidaca,... »

Predsednik Opštine Tutin poginuo u saobraćajnoj nesreći

Vesti online pre 9 dana
Predsednik Opstine Tutin, Šemsudin Kučević, podlegao je povredama zadobijenim u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se oko 15 sati dogodila na putu Novi Pazar - Tutin.
Kučević je preminuo u novopazarskom Zdravstvenom centru, gde je hitno transportovan sa mesta udesa i gde su se doktori borili za njegov život. Predsednik Opštine Tutin je u automobilu bio sa svojim vozačem, kada je, prema rečima... »

Predsednik opštine Tutin poginuo u saobraćajnoj nesreći

Press pre 9 dana
Predsednik Opštine Tutin, Šemsudin Kučević poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se desila oko 15 časova na magistralnom putu Novi Pazar – Tutin.
Foto:Printscreen/Youtube On je hitno prebačen u novopazarsku opštu bolnicu gde su lekari pokušali da mu spasu život, ali je ubrzo podlegao povredama. Policija vrši uviđaj posle kojeg će biti poznat uzrok ove nesreće. Šemsudin... »

Poginuo predsednik opštine Tutin

Mondo pre 9 dana
Predsednik Opstine Tutin Šemsudin Kučević Šemko (58), podlegao je povredama zadobijenim u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se oko 15 sati dogodila na putu Novi Pazar - Tutin.
Foto: youtube/screenshot Kučević je preminuo u novopazarskom Zdravstvenom centru, gde je hitno transportovan sa mesta udesa i gde su se doktori borili za njegov život. Predsednik Opštine Tutin je u automobilu bio sa svojim... »

Predsednik opštine Tutin poginuo u saobraćajnoj nesreći

Danas pre 9 dana
Predsednik Opštine Tutin Šemsudin Kučević poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se desila oko 15 časova na magistralnom putu Novi Pazar - Tutin, prenosi Radio Sto plus. Kučević je hitno prebačen u novopazarsku opštu bolnicu gde su lekari pokušali da mu spasu život, ali je ubrzo podlegao povredama,... »

Predsednik opštine Tutin Šemsudin Kučević poginuo u udesu

Novi magazin pre 9 dana
Predsednik opštine Tutin Šemsudin Kučević poginuo je danas u saobraćajnoj nesreći koja se desila oko 15 časova na magistralnom putu Novi Pazar – Tutin. Posle udesa on je hitno prebačen u novopazarsku opštu bolnicu gde su lekari pokušali da mu spasu život, ali je ubrzo podlegao povredama, potvrđeno je radiju Sto plus u ovoj zdravstvenoj ustanovi.
Uzrok nesreće još nije poznat, a policija vrši uviđaj. Kučević je bio zamenik predsednika Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka, a na čelu Tutina je bio od 1996. godine. Na poslednjoj konstitutivnoj sednici SDA Sandžaka,... »

(Foto) poginuo prvi čovek tutina: Kučević podlegao povredama zadobijenim u saobraćajci

Kurir pre 9 dana
Predsednik Opstine Tutin Šemsudin Kučević, podlegao je povredama zadobijenim u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se oko 15 sati dogodila na putu Novi Pazar - Tutin. Kučević je preminuo u novopazarskom Zdravstvenom centru, gde je hitno transportovan sa mesta udesa i gde su se doktori borili za njegov... »

Predsednik Opštine Tutin stradao u nesreći

RTV pre 9 dana
RTV: Predsednik Opštine Tutin stradao u nesreći
NOVI PAZAR - Predsednik Opštine Tutin Šemsudin Kučević podlegao je povredama zadobijenim u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se oko 15 sati dogodila na putu Novi Pazar - Tutin.
Kučević je preminuo u novopazarskom Zdravstvenom centru, gde je hitno transportovan sa mesta udesa i gde su se doktori borili za njegov život. Predsednik Opštine Tutin je u automobilu bio sa svojim vozačem, kada je, prema rečima... »

Završen Veliki školski čas u Šumaricama

Novi magazin  pre 9 sati  još 12 povezanih

Vesić na proslavi SNS ne želi da odgovara o pomoći Vlade

N1 Info  pre 4 sata  još 5 povezanih

Trojka od tablu za pobedu Mornara! (video)

Mondo  pre 1 sat  još 13 povezanih

Zvanično: Debakl vlasti, "Tramp" sastavlja vladu

B92  pre 1 sat  još 12 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.