Mrkonjiću krivična prijava od Ministarstva građevinarstva

Mrkonjiću krivična prijava od Ministarstva građevinarstva

Press četvrtak, 12. oktobar 2017.
Ministarstvo građevinarstva podnelo krivičnu prijavu Tužilaštvu za organizovani kriminal protiv 14 lica. Među njima i bivši ministar Milutin Mrkonjić
Ministarstvo na čijem čelu je Zorana Mihajlović prijave je podnelo zbog deonice puta Ub - Lajkovac na Koridoru 11, koja nikada nije puštena u saobraćaj, pišu današnje Večernje novosti. Kako se navodi, na toj trasi, asfaltirano je... »

Predsednik Opštine Tutin podlegao povredama posle udesa

Politika četvrtak, 12. oktobar 2017.
Novi Pazar - Predsednik Opstine Tutin Šemsudin Kučević, podlegao je povredama zadobijenim u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se oko 15 sati dogodila na putu Novi Pazar - Tutin. Kučević je preminuo u novopazarskom Zdravstvenom centru, gde je hitno transportovan sa mesta udesa i gde su se doktori... »

Predsednik Opštine Tutin podlegao povredama

Dnevnik četvrtak, 12. oktobar 2017.
NOVI PAZAR: Predsednik Opštine Tutin , Šemsudin Kučević, podlegao je povredama zadobijenim u teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se oko 15 sati dogodila na putu Novi Pazar - Tutin.
Kučević je preminuo u novopazarskom Zdravstvenom centru, gde je hitno transportovan sa mesta udesa i gde su se doktori borili za njegov život.Predsednik Opštine Tutin je u automobilu bio sa svojim vozačem, kada je, prema rečima... »

Predsednik opštine Tutin poginuo u nesreći

RTS četvrtak, 12. oktobar 2017.
RTS: Predsednik opštine Tutin poginuo u nesreći
Šemsudin Kučević, predsednik opštine Tutin, podlegao je povredama zadobijenim u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Novi Pazar – Tutin, kod mesta Crkvine. Proglašena trodnevna žalost u Tutinu.
Nesreća se dogodila oko 15 sati, a Kučević je hitno transportovan u novopazarski Zdravstveni centar, gde je preminuo. Kučević je u automobilu bio sa vozačem, kada je, prema rečima očevidaca, vozilo sletelo sa puta i udarilo u... »

Poginuo prvi čovek Tutina Šemsudin Kučević, 3 dana žalosti

B92 četvrtak, 12. oktobar 2017.
B92: Poginuo prvi čovek Tutina Šemsudin Kučević, 3 dana žalosti
Novi Pazar -- Predsednik opštine Tutin Šemsudin Kučević podlegao je povredama dobijenim u saobraćajnoj nesreći na putu Novi Pazar - Tutin.
Kako Tanjug saznaje, nesreća se dogodila oko 15 sati, a Kučević je hitno transportovan u novopazarsku bolnicu, međutim, tamo je preminuo. Kučević je u automobilu bio sa vozačem, kada je, prema rečima očevidaca, vozilo sletelo sa... »

Predsednik opštine Tutin Šemsudin Kučević poginuo u udesu

Radio 021 četvrtak, 12. oktobar 2017.
Predsednik opštine Tutin Šemsudin Kučević podlegao je povredama posle saobraćajne nesreće na putu Novi Pazar - Tutin.
Nesreća se dogodila oko 15 sati, a Kučević je bio prebačen u novopazarsku bolnicu, gde su se doktori borili za njegov život. On je u automobilu bio sa vozačem a, prema rečima očevidaca, vozilo je sletelo sa puta i udarilo u drvo.... »

TRAGEDIJA: Poginuo prvi čovjek Tutina Šemsudin Kučević

Sandžak haber četvrtak, 12. oktobar 2017.
Predsjednik opštine Tutin Šemsudin Kučević podlegao je povredama dobijenim u saobraćajnoj nesreći na putu Novi Pazar – Tutin. Kako Tanjug saznaje, nesreća se dogodila oko 15 sati, a Kučević je hitno transportovan u novopazarsku bolnicu, međutim, tamo je preminuo. Kučević je u automobilu bio sa... »

Predsednik opštine Tutin poginuo u saobraćajnoj nesreći (video)

Blic četvrtak, 12. oktobar 2017.
Predsednik Opštine Tutin, Šemsudin Kučević poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se desila oko 15 časova na magistralnom putu Novi Pazar – Tutin.
On je hitno prebačen u novopazarsku opštu bolnicu gde su lekari pokušali da mu spasu život, ali je ubrzo podlegao povredama. Predsednik Opštine Tutin je u automobilu bio sa svojim vozačem, kada je, prema rečima očevidaca,... »

Predsednik Opštine Tutin poginuo u saobraćajnoj nesreći

Vesti online četvrtak, 12. oktobar 2017.
Predsednik Opstine Tutin, Šemsudin Kučević, podlegao je povredama zadobijenim u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se oko 15 sati dogodila na putu Novi Pazar - Tutin.
Kučević je preminuo u novopazarskom Zdravstvenom centru, gde je hitno transportovan sa mesta udesa i gde su se doktori borili za njegov život. Predsednik Opštine Tutin je u automobilu bio sa svojim vozačem, kada je, prema rečima... »

Poginuo predsednik opštine Tutin

Mondo četvrtak, 12. oktobar 2017.
Predsednik Opstine Tutin Šemsudin Kučević Šemko (58), podlegao je povredama zadobijenim u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se oko 15 sati dogodila na putu Novi Pazar - Tutin.
Foto: youtube/screenshot Kučević je preminuo u novopazarskom Zdravstvenom centru, gde je hitno transportovan sa mesta udesa i gde su se doktori borili za njegov život. Predsednik Opštine Tutin je u automobilu bio sa svojim... »

Predsednik opštine Tutin poginuo u saobraćajnoj nesreći

Danas četvrtak, 12. oktobar 2017.
Predsednik Opštine Tutin Šemsudin Kučević poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se desila oko 15 časova na magistralnom putu Novi Pazar - Tutin, prenosi Radio Sto plus. Kučević je hitno prebačen u novopazarsku opštu bolnicu gde su lekari pokušali da mu spasu život, ali je ubrzo podlegao povredama,... »

Predsednik opštine Tutin Šemsudin Kučević poginuo u udesu

Novi magazin četvrtak, 12. oktobar 2017.
Predsednik opštine Tutin Šemsudin Kučević poginuo je danas u saobraćajnoj nesreći koja se desila oko 15 časova na magistralnom putu Novi Pazar – Tutin. Posle udesa on je hitno prebačen u novopazarsku opštu bolnicu gde su lekari pokušali da mu spasu život, ali je ubrzo podlegao povredama, potvrđeno je radiju Sto plus u ovoj zdravstvenoj ustanovi.
Uzrok nesreće još nije poznat, a policija vrši uviđaj. Kučević je bio zamenik predsednika Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka, a na čelu Tutina je bio od 1996. godine. Na poslednjoj konstitutivnoj sednici SDA Sandžaka,... »

(Foto) poginuo prvi čovek tutina: Kučević podlegao povredama zadobijenim u saobraćajci

Kurir četvrtak, 12. oktobar 2017.
Predsednik Opstine Tutin Šemsudin Kučević, podlegao je povredama zadobijenim u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se oko 15 sati dogodila na putu Novi Pazar - Tutin. Kučević je preminuo u novopazarskom Zdravstvenom centru, gde je hitno transportovan sa mesta udesa i gde su se doktori borili za njegov... »

Predsednik Opštine Tutin stradao u nesreći

RTV četvrtak, 12. oktobar 2017.
RTV: Predsednik Opštine Tutin stradao u nesreći
NOVI PAZAR - Predsednik Opštine Tutin Šemsudin Kučević podlegao je povredama zadobijenim u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se oko 15 sati dogodila na putu Novi Pazar - Tutin.
Kučević je preminuo u novopazarskom Zdravstvenom centru, gde je hitno transportovan sa mesta udesa i gde su se doktori borili za njegov život. Predsednik Opštine Tutin je u automobilu bio sa svojim vozačem, kada je, prema rečima... »

Priveden bivši predsednik Francuske Nikola Sarkozi

B92  pre 37 minuta  još 17 povezanih

Selaković: Kad god se nastavi dijalog, dođe do provokacija

Politika  pre 1 sat  još 13 povezanih

Ana Brnabić: Sa Vučićem o personalnim rešenjima u vladi

Beta  pre 4 sata  još 10 povezanih

Danas počinje proleće

RTV  pre 4 sata  još 10 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.