Amela Terzić i Džo Maina Mbantu pobednici trke u Ćupriji

Amela Terzić i Džo Maina Mbantu pobednici trke u Ćupriji

Politika petak, 13. oktobar 2017.
ĆUPRIJA – Srpska šampionka Amela Terzić iz Novog Pazara i Džo Maina Mvantu iz Kenije, pobednici su 72. ulične trke, najstarije u Evropi, održane sinoć u Ćupriji. Reč je o glavnoj trci, seniorki i seniora, na 3.000 metara, u kojoj je bilo 25 takmičara, 16 muških i devet žena a zajedno su trčali i... »

Priznanje: Slobodan Branković počasni građanin Ćuprije

Blic sport petak, 13. oktobar 2017.
Povodom Dana Ćuprije, u četvrtak je održana tradicionalna ulična trka „Memorijal Aleksandar Petrović“. Trka je kao i svake godine okupila mnogobrojne asove atletike: Veru Nikolić, Daneta Koricu, Emira Bekrića..., kao i takmičare iz zemlje i inostranstva. Naša atletičarka Amela Terzić pobedila je u glavnoj trci na 3000m, u kojoj su trčali i muškarci i žene zajedno. Ipak, u centru pažnje bio je Slobodan Branković.
Foto: Atletski savez Srbije / Promo Slobodan Branković Ulična trka u Ćupriji jedna je od najstarijih manifestacija koje se održavaju 72.godinu za redom. U trci seniora i seniorki na 3000m trčalo je 16 muškaraca i devet žena. U... »

Amela Terzić i Džo Maina Mbantu pobednici trke u Ćupriji

Vesti online petak, 13. oktobar 2017.
Srpska šampionka Amela Terzić iz Novog Pazara i Džo Maina Mvantu iz Kenije, pobednici su 72. ulične trke, najstarije u Evropi, održane sinoć u Ćupriji.
Reč je o glavnoj trci, seniorki i seniora, na 3.000 metara, u kojoj je bilo 25 takmičara, 16 muških i devet žena, a zajedno su trčali i žene i muškarci. Drugo mesto kod žena osvojila je Zita Kačar (Mađarska) a treće Valentina... »

Amela Terzić pobedila u najstarijoj trci Evrope

B92 petak, 13. oktobar 2017.
B92: Amela Terzić pobedila u najstarijoj trci Evrope
Srpska šampionka Amela Terzić iz Novog Pazara i Džo Maina Mvantu iz Kenije, pobednici su 72. ulične trke, najstarije u Evropi, održane u Ćupriji.
Reč je o glavnoj trci, seniorki i seniora, na 3.000 metara, u kojoj je bilo 25 takmičara, 16 muških i devet žena a zajedno su trčali i žene i muškarci. Drugo mesto kod žena osvojila je Zita Kačar (Mađarska) a treće Valentina... »

Amela Terzić pobedila na uličnoj trci u Ćupriji

Blic sport petak, 13. oktobar 2017.
Naša atletičarka Amela Terzić i Kenijac Džo Maina Mvantu pobednici su 72. ulične trke, najstarije u Evropi, koja je održana u Ćupriji.
Foto: ASS / Promo Amela Terzić Reč je o glavnoj trci, seniorki i seniora, na 3.000 metara, u kojoj je bilo 25 takmičara, 16 muškaraca i devet žena, a zajedno su trčale i žene i muškarci. Drugo mesto kod žena osvojila je Zita... »

Amela Terzić i Džo Maina Mbantu pobednici trke u Ćupriji

Večernje novosti petak, 13. oktobar 2017.
Srpska šampionka Amela Terzić iz Novog Pazara i Džo Maina Mvantu iz Kenije, pobednici su 72. ulične trke, najstarije u Evropi, održane večeras u Ćupriji
Srpska šampionka Amela Terzić iz Novog Pazara i Džo Maina Mvantu iz Kenije, pobednici su 72. ulične trke, najstarije u Evropi, održane večeras u Ćupriji. Reč je o glavnoj trci, seniorki i seniora, na 3.000 metara, u kojoj je bilo... »
©2018 Netmark d.o.o.