Повезане вести
Вулин: Безбедносна ситуација у земљи стабилна
РТС 15.10.2017
Плата припадника Војске и Министарства одбаране, од првог јанауара биће већа и од износа који су примали пре смањења. Ресорни министар Александар Вулин објашњава да то значи да ће плата професионалног војника, која је пре… »
Вулин: Грађани сигурни док имају овакву војску
Радио 021 15.10.2017
Безбедносна ситуација у Србији је у потпуности стабилна, контрослишемо мигрантску кризу и њене последице и не дозвољавамо да се било каква нестабилност прелије на нашу територију, изјавио је данас министар одбране Александар… »
Вулин: Нећу више о стану!
Мондо 15.10.2017
Све што сам имао да кажем рекао сам надлежним органима, рекао сам и јавности више пута, тако да се о том питању не бих више објашњавао и надгорњавао, каже министар одбране Александар Вулин, на новинарска питања о његовом… »
Вулин: Од 1. јануара плате веће него икад
Нови магазин 15.10.2017
Министар одбране Александар Вулин рекао је данас да је то министарство у првих 100 дана рада променило ствари на боље и као један од највећих успеха истакао то што ће од 1. јанура 2018. године плате у сектору одбране и… »
Вулин: ВБА не прати никога због политичког деловања
Блиц 15.10.2017
Министар одбране Александар Вулин изјавио је данас да Војно безбедносна агенција (ВБА) не прати никога и не води рачуна ни о чијем политичком деловању. - Ни ВБА, ни било ко други у оквиру Министарства одбране баш никога не… »
Плата "профи војника" биће 39.200 динара?
Мондо 15.10.2017
Министар одбране Александар Вулин изјавио је да ће припадници Министарства одбране и Војске Србије од 1. јануара наредне године имати плате веће него икада. Фото: Тањуг/Министарство одбране Србије То је илустровао податком да је… »
Вулин: “Захвалан сам команданту за плате”
Данас 15.10.2017
Захваљујем Врховном комаданту Војске Србије Александру Вучићу што ће плате бити повећане десет одсто, упркос бројним отпорима, рекао је данас министар одбране Александар Вулин, говорећи о платама у војсци на предстаљању… »
Вулин: Безбедносна ситуација потпуно стабилна, грађани Србије могу бити мирни
Бета 15.10.2017
Безбедносна ситуација у земљи је потпуно стабилна и градјани могу да буду мирни и сигурни, изјавио је данас министар одбране Србије Александар Вулин. "У потпуности контролишемо не само своју територију, него и сва дешавања у… »
Вести дана »

Пренос: Ангелина Топић се бори за медаљу на Светском првенству, такмичење прекинуто!
Вечерње новости пре 29 минутајош 18 повезаних

Млади баскеташи савладали Хрвате и стигли до финала Светског првенства
РТС пре 29 минутајош 25 повезаних

Историјски заокрет Велика Британија данас признаје Палестину изазивајући бурне реакције
Дневник пре 2 сатајош 19 повезаних

Шамарчина за Трампа! Талибани одували САД, да ли ће Вашингтон прекршити и овај споразум!?
Ало пре 14 минутајош 16 повезаних