Povezane vesti

Đoković pao na sedmo mesto, Troicki na 48. mestu

Politika 16.10.2017
Ogroman pad Jelene Janković na 136. mesto, Krunić ispred Šarapove. LONDON - Najbolji srpski teniser Novak Đoković, koji je u julu završio sezonu zbog povrede lakta, nazadovao je za jedno mesto i sada je sedmi na svetu, dok su Viktor Troicki, Dušan… »

ATP: Đoković sedmi, Čilić četvrti

B92 16.10.2017
Najbolji srpski teniser Novak Đoković, koji je u julu završio sezonu zbog povrede lakta, nazadovao je za jedno mesto i sada je sedmi na svetu. U međuvremenu, Viktor Troicki, Dušan Lajović i Filip Krajinović napredovali su ove nedelje na ATP listi… »

ATP lista: Tim pretekao Novaka, skok Troickog, Lajovića i Krajinovića

Večernje novosti 16.10.2017
Viktor je plasmanom u četvrtfinale Mastersa u Šangaju skočio za šest pozicija, Dušan je trenutno 70. na svetu, dok je Filip došao do najboljeg plasmana u karijeri (77. mesto). Najbolji srpski teniser Novak Đoković, koji je u julu završio sezonu… »

Novak sedmi, Jelena 136. na svetu

Mondo 16.10.2017
Ipak, Viktor, Dušan i Filip napredovali su na novoj ATP listi. Foto: MN Press Najbolji srpski teniser Novak Đoković, koji je u julu završio sezonu zbog povrede lakta, nazadovao je za jedno mesto i sada je sedmi na svetu, dok su Viktor Troicki, Dušan… »

ATP: Đoković pao na sedmo mesto, skok Troickog, Lajovića i Krajinovića

Vesti online 16.10.2017
Najbolji srpski teniser Novak Đoković, koji je u julu završio sezonu zbog povrede lakta, nazadovao je za jedno mesto i sada je sedmi na svetu, dok su Viktor Troicki, Dušan Lajović i Filip Krajinović napredovali ove nedelje na ATP listi. Troicki je… »

ATP: Đoković pao na sedmo mesto, skok Troickog, Lajovića

Dnevnik 16.10.2017
LONDON: Najbolji srpski teniser Novak Đoković, koji je u julu završio sezonu zbog povrede lakta, nazadovao je za jedno mesto i sada je sedmi na svetu, dok su Viktor Troicki, Dušan Lajović i Filip Krajinović napredovali ove nedelje na ATP listi… »

Vratiće se jači nego pre: - ATP lista: Nole pao

Blic sport 16.10.2017
Najbolji srpski teniser Novak Đoković, koji je u julu završio sezonu zbog povrede lakta, nazadovao je za jedno mesto i sada je sedmi na svetu, dok su Viktor Troicki, Dušan Lajović i Filip Krajinović napredovali ove nedelje na ATP listi. Foto: M… »

Vesti dana »

Prvi put od marta bez smrtnih slučajeva u Španiji

Dnevnik pre 1 satjoš 78 povezanih

Vučić: Obezbedićemo se gasom na dugi period

Vesti online pre 7 satijoš 27 povezanih

“I onaj krnji REM zabranjivao ovakve spotove”

Nova pre 1 satjoš 22 povezane