Povezane vesti

Nikolić: Dobro je što se pojavio Mijailović, ali ne dam da mi se mešaju u rad

Sportski žurnal 16.10.2017
Trener Partizana Miroslav Nikolić rekao je da veruje kako će nova uprava, na čelu sa Ostojom Mijailović, popraviti situaciju u klubu. Na pitanje upućeno Mijailoviću da li će struka ostati samostalna, odgovorio je Miroslav Nikolić, trener… »

Predsednik na čekanju, ali već bira UO

Vesti online 16.10.2017
U beogradskom hotelu Radison Blu održana je „preliminarna“ skupština Košarkaškog kluba Partizan. Ostoja Mijailović, biznismen i poslanik Srpske napredne stranke, izabran je da bude kandidat za predsednika kluba. On će birati članove Upravnog… »

KK Partizan prihvatio uslove: Predsednik će biti imenovan već u petak

Vesti online 16.10.2017
Vanredna skupština KK Partizan NIS, održana je danas u beogradskom hotelu "Radisson Blu Old Mill". Tokom konstruktivne sednice, konstatovana je kandidatura Ostoje Mijailovića za novog predsednika KK Partizan NIS, nakon čega je novi kandidat predložio… »

Mijailović u petak preuzima funkciju predsednika KK Partizan: Ne živi se od istorije

Večernje novosti 16.10.2017
Nisam mašinovođa, već samo deo tima, potreban je nov sistem, mora da se gleda napred. Imam podršku partizanovaca - rekao je čačanski biznismen. OSTOJA Mijailović zvanično je kandidat i glavni favorit da preuzme mesto predsednika KK Partizan… »

Miroslav Nikolić: Dobro je za Partizan da se pojavio čovek kao Mijailović

Hot sport 16.10.2017
Trener crni-belih izjavio je da veruje da će novi predsednik uspeti da sredi situaciju u klubu. Ostoja Mijailović od petka će zvanično preuzeti dužnost predsednika KK Partizan a Miroslav Nikolić smatra da je bilo krajnje vreme da klub dobije prvog… »

Ostoja Mijailović kandidat za predsednika KK Partizan, promenjen Statut kluba

Novi magazin 16.10.2017
Kandidat za predsednika Košarkaškog kluba Partizan je Ostoja Mijailović, odlučeno je danas na Skupštini crno-belih. Kako je navedeno, konstatovana je Mijailovićeva kandidatura, a on je predložio dve izmene u statutu, koje su jednoglasno usvojene… »

Ostoja Mijailović kandidat za predsednika KK Partizan, promenjen Statut kluba

Beta 16.10.2017
Kandidat za predsednika Košarkaškog kluba Partizan je Ostoja Mijailović, odlučeno je danas na Skupštini crno-belih. Kako je navedeno, konstatovana je Mijailovićeva kandidatura, a on je predložio dve izmene u statutu, koje su jednoglasno usvojene… »

"Sledeće godine bolji sastav, sad vraćamo dugove"

B92 16.10.2017
Trener košarkaša Partizana Miroslav Nikolić rekao je da veruje kako će nova uprava, na čelu sa Ostojom Mijailović, popraviti situaciju u klubu. "Smešno je da Partizan kao institucija nema predsednika. Pre 20 godina sam bio u Partizanu i znam koliko… »

Mijailović zvanično kandidat za predsednika KK Partizan

Dnevnik 16.10.2017
BEOGRAD: Čačanski biznismen Ostoja Mijailović zvanično je od danas kandidat i glavni favorit da preuzme mesto predsednika košarkaškog kluba Partizan na Skupštini kluba koja je zakazana za petak. Mijailović je na današnjoj sednici Skupštine KK… »

Partizan u petak dobija predsednika: Mijailoviću poveren mandat, najavio nova sponzorstva

Blic sport 16.10.2017
KK Partizan će u petak dobiti novog predsednika. Skupština koja je održana poverila je mandat Ostoji Mijailoviću, a on ima zadatak da izabere i predloži nove članove Upravnog odbora tima iz Humske. Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija -Nagovestio sam… »

Muta Nikolić: Ove vraćamo dugove, a sledeće...

Mondo 16.10.2017
Trener Partizana veruje da će nova uprava, na čelu sa Ostojom Mijailovićem, popraviti situaciju u klubu. "Sledeće godine bićemo u boljem sastavu, a ove vraćamo dugove", kaže Muta Nikolić. Foto: MN Press Košarkaški klub Partizan bi, posle… »

Nikolić: Sledeće godine ćemo biti u boljem sastavu, a ove...

Vesti online 16.10.2017
Trener košarkaša Partizana Miroslav Nikolić rekao je danas da veruje kako će nova uprava, na čelu sa Ostojom Mijailović, popraviti situaciju u klubu. - Smešno je da Partizan kao institucija nema predsednika. Pre 20 godina sam bio u Partizanu i znam… »

Nikolić: Verujem da će predsednik da nas "namesti“

Večernje novosti 16.10.2017
Smešno je da Partizan kao institucija nema predsednika. Pre 20 godina sam bio u Humskoj i znam koliko znači da klub ima jaku upravu – rekao je trener crno-belih. Trener košarkaša Partizana Miroslav Nikolić rekao je da veruje kako će nova uprava… »

Nikolić: Dobro je što se pojavio Mijailović, bićemo jači sledeće godine

Blic sport 16.10.2017
Trener košarkaša Partizana Miroslav Nikolić rekao je da veruje kako će nova uprava, na čelu sa Ostojom Mijailović, popraviti situaciju u klubu. Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija - Smešno je da Partizan kao institucija nema predsednika. Pre 20… »

Ostoja Mijailović zvanično kandidat za predsednika Partizana: Ne živi se od istorije...

Sportski žurnal 16.10.2017
Čačanski biznismen Ostoja Mijailović zvanično je od kandidat i glavni favorit da preuzme mesto predsednika košarkaškog kluba Partizan na Skupštini kluba koja je zakazana za petak. Ostoja Mijailović je na sednici Skupštine KK Partizan tražio sa… »

Mijailović u petak preuzima Partizan

Danas 16.10.2017
Ostoja Mijailović zvanično je od kandidat i glavni favorit da preuzme mesto predsednika košarkaškog kluba Partizan na Skupštini kluba koja je zakazana za petak. Mijailović je na sednici Skupštine KK Partizan tražio sa se izmeni Statut kako bi… »

Mijailović: Vreme je za promene u Partizanu, od istorije se ne živi!

Mozzart sport 16.10.2017
Rok za predlog novog Upravnog odbora do petka. Čačanski biznismen Ostoja Mijailoviću ozvaničio je kandidaturu za predsednika Partizana, a Skupština kluba mu je na sastanku u ponedeljak poverila mandat da do petka predloži novi Upravni odbor… »

Sada i zvanično: Partizan ima novog predsednika, Mijailović u petak preuzima dužnost!

Hot sport 16.10.2017
Kao što smo najavili, košarkaški klub Partizan je ovog popodneva dobio novog predsednika a to je Ostoja Mijailović. Reč je o uspešnom biznismennu iz Čačka koji je već radio u Partizanu, i to kao član Upravnog odbora fudbalskog kluba, a sada će… »

Nikolić: Dobro je što se pojavio Mijailović

Mozzart sport 16.10.2017
"Smešno je da Partizan kao institucija nema predsednika", kaže trener crno-belih. Trener košarkaša Partizana Miroslav Nikolić rekao je da veruje kako će nova uprava, na čelu sa Ostojom Mijailović, popraviti situaciju u klubu. "Smešno je da… »

Mijailović u petak preuzima Partizan

B92 16.10.2017
Ostoja Mijailović zvanično je od kandidat i glavni favorit da preuzme mesto predsednika košarkaškog kluba Partizan na Skupštini kluba koja je zakazana za petak. Na sajtu B92.net imali ste priliku da gledate uživo konferenciju za štampu budućeg… »

Partizan još bez predsednika, ali biće u petak

Sportske.net 16.10.2017
Partizan je danas trebalo da dobije predsednika, ali je taj izbor odložen za petak. Košarkaški klub Partizan i dalje zvanično nema predsednika, pošto je jedini kandidat Ostoja Mijailović tražio rok do petka da se izmeni statu kluba da bude u skladu… »

Ostoja Mijailović: Svu snagu usmeriću na Partizan

Mondo 16.10.2017
Ostoja Mijailović dobio mandat da do petka izabere i predloži Upravni odbor, a onda će se u petak glasati i o predsedniku KK Partizan i o UO, koji je proširen na 18 članova. Ostoja Mijailović je na putu da postane predsednik KK Partizan, umesto… »

Vesti dana »