Povezane vesti
Mladen Šarčević na Univerzitetu “Edukons” i okruglom stolu o studentskoj praksi u Novom Sadu
Dnevnik 17.10.2017
Povezivanje visokog obrazovanja i privrede, kao i razvijanje uslova za studentsku prakasu u privatnim kompanijama i javnom sektoru, aktuelna su stremljenja koja treba realizovati u praksi za boljitak celog društva, čulo se u Novom Sadu prilikom posete… »
Besplatne onlajn obuke iz matematike i programiranja za učenike
Radio 021 17.10.2017
Za osnovce i srednjoškolce tokom ove školske godine biće organizovane besplatne onlajn obuke iz matematike i programiranja, koje će sprovoditi Ministarstvo prosvete u saradnji sa "Centrom za mlade talente" Novi Sad, saopštilo je danas Ministarstvo. Kako… »
"Višestruka važnost primene studentske prakse"
RTS 17.10.2017
Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević učestvovali su na Okruglom stolu na temu kreiranja Nacionalnog modela studentske prakse i tom prilikom istakli su važnost studentskih i… »
Bolja priprema za srednju škole: Besplatne obuke iz matematike i programiranja za učenike
Blic 17.10.2017
Za osnovce i srednjoškolce tokom školske 2017/2018. biće organizovane besplatne on line obuke iz matematike i programiranja, koje će sprovoditi Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja u saradnji sa "Centrom za mlade talente" Novi Sad… »
Predstavljen nacionalni model studentske prakse
RTV 17.10.2017
NOVI SAD - Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević prisustvovali su okruglom stolu čija je tema kreiranje Nacionalnog modela studentske prakse pod nazivom: "Moj grad – moj izbor – moja… »
Vesti dana »
Blokirane granice, počeo štrajk kamiondžija: Vozači iz regiona protestuju na prelazima ka EU
Kurir pre 22 minutajoš 44 povezane
Zlato na novom istorijskom rekordu od 5.100 dolara za uncu, oprez na evropskim berzama
Euronews pre 57 minutajoš 30 povezanih
Vučić na prijemu sa vaterpolistima: Retko se viđa ovakva dominacija, hvala za ljubav koju ste pokazali za Srbiju
Euronews pre 12 minutajoš 25 povezanih