Povezane vesti

Rasprodate ulaznice za Zvezda - Arsenal

Rasprodate ulaznice za Zvezda - Arsenal

Politika 17.10.2017
Ulaznice za utakmicu koju će fudbaleri Crvene zvezde igrati protiv Arsenala rasprodate su dva dana pre tog susreta. Srpski klub je saopštio da je prodato svih 52.000 ulaznica za utakmicu trećeg kola Grupe H Lige Evropa. Zvezda je pozvala sve navijače… »
Rasprodato: Puna Marakana čeka Arsenal, evo koliko je tačno karata prodato…

Rasprodato: Puna Marakana čeka Arsenal, evo koliko je tačno karata prodato…

Hot sport 17.10.2017
Fudbalski klub Crvena zvezda obavestio je danas svoje navijače da su sve ulaznice za utakmicu 3.kola ‘H’ grupe Lige Evrope protiv Arsenala rasprodate. Neće imati gde igla da padne. Od kad takvu sliku nismo gledali na popularnoj Marakani. Tako će… »
Kanga potvrdio: Igram protiv Arsenala

Kanga potvrdio: Igram protiv Arsenala

Mondo 17.10.2017
"I oni su ljudi. Igrači su igrači". Foto: MN Press U Crvenoj zvezdi jedva čekaju utakmicu protiv najatraktivnijeg rivala ove decenije. Dva dana uoči meča protiv Arsenala, na "Marakani" je održan koktel i druženje sa članovima generacije koja je… »
Radonjić: Arsenal me ne uzbudjuje previše

Radonjić: Arsenal me ne uzbudjuje previše

Novi magazin 17.10.2017
Fudbaler Crvene zvezde Nemanja Radonjić rekao je danas da nema tremu pred utakmicu protiv Arsenala i da jedva čeka njen početak. "Nemam neku tremu, da kažem da ih se plašim, možda samo malo pozitivnu. Arsenal je, opet, veliki klub koji pratim ceo… »
Kanga spreman za Arsenal: I oni su ljudi, idemo na pobedu

Kanga spreman za Arsenal: I oni su ljudi, idemo na pobedu

Večernje novosti 17.10.2017
Sve je u redu sa mišićem, trebalo bi da igram. Jedva čekam da počne utakmica. Ne osećam bol - rekao je Zvezdin vezista. Fudbaler Crvene zvezde Gelor Kanga potvrdio je da se oporavio od povrede i da će biti spreman za duel protiv Arsenala u Ligi… »
Kanga: I oni su samo ljudi

Kanga: I oni su samo ljudi

Mozzart sport 17.10.2017
Gabonac kaže da je zdrav i spreman za Arsenal. Hoće li igrati Gelor Kanga protiv Arsenala? Pitanje je koje od ponedeljka muči sve zvezdaše, ali ne bojte se - sve je u redu sa Gaboncem! Tamnoputi vezista kaže da je zdrav. "Sve mi je u redu sa… »
Kanga: Igrači Arsenala su isto ljudi, imamo šanse

Kanga: Igrači Arsenala su isto ljudi, imamo šanse

Sportski žurnal 17.10.2017
Fudbaler Crvene zvezde Gelor Kanga rekao je da preterano ne obraća pažnju na Arsenal i da njegova ekipa ima šanse. - Svi mi smo ljudska bića, pa tako i fudbaleri Arsenala, i ne mislim da je neko od njih superheroj. Utakmica traje 90 minuta i sve je… »

Vesti dana »