Повезане вести

Брнабићева равнодушна према вулиновој тетки: Све ми је једно

Брнабићева равнодушна према вулиновој тетки: Све ми је једно

Правда 17.10.2017
Премијерка Србије Ана Брнабић рекла је да јој је свеједно уколико случај порекла новца којим је министар Александар Вулин купио стан наноси штету Влади Србије. Како преноси Н1, она је рекла да “не зна шта све може да нанесе штету… »
Брнабић: Све може да нанесе штету Влади, али се на то не обазирем

Брнабић: Све може да нанесе штету Влади, али се на то не обазирем

Инсајдер 17.10.2017
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је да јој је "свеједно" уколико случај порекла новца којим је министар Александар Вулин купио стан наноси штету Влади коју она води. "Не знам шта све може да нанесе штету Влади. Чујем и… »
Брнабић о Вулину: Свеједно ми је, док год имамо резултате

Данас 17.10.2017
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је да јој је "свеједно" уколико случај порекла новца којим је министар Александар Вулин купио стан наноси штету Влади коју она води, пише Н1. "Не знам шта све може да нанесе штету Влади… »
Вулин због ''тетке'' иде на суд? Премијерка тражи да се детаљно испита порекло његовог стана

Вулин због ''тетке'' иде на суд? Премијерка тражи да се детаљно испита порекло његовог стана

Правда 17.10.2017
Премијерка Србије позвала да се поново спроведе истрага како би се утврдила истина у вези са куповином стана министра одбране. "У овој држави поставе институције и министар Вулин их је позвао да се тиме поново позабаве, ја сам их… »
Брнабић: Детаљно испитати случај Вулиновог стана

Брнабић: Детаљно испитати случај Вулиновог стана

РТС 17.10.2017
Премијерка Србије Ана Брнабић позвала је надлежне институције да предузму све потребне мере како би се испитале околности у вези са куповином стана министра одбране Александра Вулина. "У овој држави поставе институције и министар… »
Брнабић: Нека институције отворе истрагу о Вулиновом стану

Брнабић: Нека институције отворе истрагу о Вулиновом стану

Блиц 17.10.2017
Премијерка Ана Брнабић поново је данас одговарајући на питања новинара у Новом Саду позвала институције да испитају случај куповине стана министра одбране Александра Вулина. - Ја сам као председница владе позвала институције… »

Н1 Инфо 17.10.2017
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је да јој је "свеједно" уколико случај порекла новца којим је министар Александар Вулин купио стан наноси штету Влади коју она води. "Не знам шта све може да нанесе штету Влади. Чујем и… »

Вести дана »