Povezane vesti
Balkanski premijeri zajedno "protiv zastarelih shvatanja"
N1 Info 17.10.2017
Premijeri četiri zemlje zapadnog Balkana saglasili su se u Skoplju da je neophodno prevazilaženje nerazumevanja i jačanje saradnje regiona radi brže integracije u Evropsku uniju. To su se na okruglom stolu na regionalnom skupu "Samit 100 – biznis lideri… »
Rama: Treba da se borimo zajedno protiv zastarelih shvatanja
Novi magazin 17.10.2017
Premijeri četiri zemlje Zapadnog Balkana saglasili su se danas u Skoplju da je neophodno prevazilaženje nerazumevanja i jačanje saradnje regiona radi brže integracije u Evropsku uniju. To su se na okruglom stolu na regionalnom skupu "Samit 100 – biznis… »
Vesti dana »

"Vladimire, slušaj me": Uhvaćen tajni razgovor Putina, Si Đinpinga i Kim Džong Una, malo je reći da su svi U panici: Evo šta su pričali misleći da niko ne sluša
Blic pre 30 minutajoš 41 povezana

Šok intervju JK posle povratka na pink: "Zorica, Kemiš i ja smo zasigurna trojka": Karleuša o Miroljubovoj izjavi da bi je otresao kao trešnju
Kurir pre 30 minutajoš 27 povezanih

Decembar usred septembra Grad veličine lešnika opustošio ove delove Srbije, a sada se nevreme premešta u Beogradski region!
Dnevnik pre 20 minutajoš 56 povezanih

Vučić razgovarao sa predstavnicima kineskih rudarskih kompanija
Novi magazin pre 3 satajoš 53 povezane

"Isto me pitao Tramp, neka Zelenski dođe u Moskvu": Putin podviknuo na novinare zbog Ukrajine
Mondo pre 5 minutajoš 37 povezanih