Повезане вести

"Прете ми хапшењем ако се кандидујем. Спокојан сам. Погађа ме само кад прогоне моје сараднике и пријатеље": Драган Ђилас за…

"Прете ми хапшењем ако се кандидујем. Спокојан сам. Погађа ме само кад прогоне моје сараднике и пријатеље": Драган Ђилас за…

Недељник 19.10.2017
"Управо ових дана покушавају на сваки начин да за измишљену 'аферу Булевар' људима суди Специјални суд иако се тај суд још пре две године огласио ненадлежним; иако је оптужницу Вишег суда Апелациони брутално поништио… »
Ђилас: Опозиција да стане у једну колону, ко неће, следи му казна

Ђилас: Опозиција да стане у једну колону, ко неће, следи му казна

Блиц 19.10.2017
Драган Ђилас се залаже за једну опозициону колону на предстојећим изборима у Београду и каже да ће “Београђани сурово казнити оне којима је интерес странке и број одборничких места важнији него да Београд крене у другом смеру”. -… »
Ђилас: Прете ми хапшењем ако се кандидујем

Правда 19.10.2017
Некадашњи градоначелник Београда Драган Ђилас изјавио је да ће учинити све да се заустави урушавање Београда, али да одлука о кандидатури за градоначелника не зависи од њега већ да ли то желе грађани и опозиција. Он је… »
Ђилас: Тачно је, прете ми хапшењем ако се кандидујем за градоначелника

Ђилас: Тачно је, прете ми хапшењем ако се кандидујем за градоначелника

Нова економија 19.10.2017
Некадашњи градоначелник Београда Драган Ђилас изјавио је да ће учинити све да се заустави урушавање Београда, али да одлука о кандидатури за градоначелника не зависи од њега већ да ли то желе грађани и опозиција. Он је… »
Ђилас: Тачно је, прете ми хапшењем ако се кандидујем

Ђилас: Тачно је, прете ми хапшењем ако се кандидујем

Н1 Инфо 19.10.2017
Некадашњи градоначелник Београда Драган Ђилас изјавио је да ће учинити све да се заустави урушавање Београда, али да одлука о кандидатури за градоначлника не зависи од њега већ да ли то желе грађани и опозиција. Он је потврдио… »

Инсајдер 19.10.2017
Некадашњи градоначелник Београда Драган Ђилас изјавио је да ће учинити све да се заустави урушавање Београда, али да одлука о кандидатури за градоначлника не зависи од њега већ да ли то желе грађани и опозиција. Он је потврдио… »
Ђилас: Тачно је да ми прете хапшењем ако се кандидујем

Ђилас: Тачно је да ми прете хапшењем ако се кандидујем

Радио 021 19.10.2017
Ђилас потврдио да му прете хапшењем ако се кандидује за градоначелника

СЕЕбиз 19.10.2017
БЕОГРАД - Некадашњи градоначелник Београда Драган Ђилас изјавио је да ће учинити све да се заустави урушавање Београда, али да одлука о кандидатури за градоначелника не зависи од њега већ да ли то желе грађани и опозиција. Он… »

БизЛифе 19.10.2017
Фото: Бета Некадашњи градоначелник Београда Драган Ђилас изјавио је да ће учинити све да се заустави урушавање Београда, али да одлука о кандидатури за градоначелника не зависи од њега већ да ли то желе грађани и опозиција. Он… »

Вести дана »