Povezane vesti
Premijerka Brnabić: Timski rad za dobrobit društva
Politika 20.10.2017
Timski rad za dobrobit društva, kao što je bio slučaj oko ponovnog otvaranja Muzeja savremene umetnosti, ono je za šta se zalažem u vladi i jedini način na koji treba da gradimo umetnost, obrazovanje i društvo u celini, istakla je večeras… »
Prvi posetioci posle 10 godina u Muzeju savremene umetnosti
Dnevnik 20.10.2017
BEOGRAD: Muzej savremene umetnosti je danas, posle 10 godina, konačno otvorio svoja vrata za posetioce koji od 10 časova u velikom broju dolaze kako bi obišli renoviranu zgradu na Ušću i pogledali izložbu "Sekvence. Umetnost Jugoslavije i Srbije iz… »
Posle 10 godina rekonstrukcije: Muzej najzad vraćen željnoj publici (foto/video)
Večernje novosti 20.10.2017
Nekoliko hiljada građana pohrlilo na beogradsko Ušće kako bi svečano otvorilo obnovljeno zdanje hrama savremene umetnosti. Brnabićeva: Ovo je najlepši dan za mene od kako sam ušla u Vladu. POSLE predugih deset godina čekanja, u petak u 10 časova… »
Mileta Prodanović bio na otvaranju msu 1965. godine i danas
Blic 20.10.2017
Mileta Prodanović, pisac, slikar i profesor na Likovnoj akademiji Univerziteta umetnosti u Beogradu bio je danas na otvaranju Muzeja savremene umetnosti koji je posle deset godina renoviranja otvoren za javnost. On nam je otkrio da je i kao dete od šest… »
Brnabić: Ovo je za mene najlepši dan od kad sam premijerka
Danas 20.10.2017
Ovo je za mene najlepši dan otkako sam postala deo Vlade Srbije u avgustu prošle godine, istakla je premijerka Srbije Ana Brnabić, koja je sa predsednicom Skupštine Srbije Majom Gojković obišla Muzej savremene umetnosti u Beogradu, koji je danas… »
Posle 10 godina otvoren Muzej savremene umetnosti, ulaz besplatan
Vesti online 20.10.2017
Muzej savremene umetnosti je danas, posle 10 godina, konačno otvorio vrata za posetioce, koji od 10 časova u velikom broju dolaze kako bi obišli renoviranu zgradu na Ušću i pogledali izložbu "Sekvence. Umetnost Jugoslavije i Srbije iz zbirki Muzeja… »
Otvara se muzej na ušću: Otkrivene su tajne poznatih umetničkih dela!
Kurir 20.10.2017
Tačno 52 godine od osnivanja Muzeja savremene umetnosti (MSU) i 10 godina nakon njegovog zatvaranja radi obnove, jedan od najvažnijih čuvara kulture u Srbiji ponovo će danas otvoriti svoja vrata posetiocima. Publika će do 27. oktobra moći da pogleda… »
Otvoren Muzej savremene umetnosti
RTS 20.10.2017
Muzej savremene umetnosti je danas, posle 10 godina, konačno otvorio vrata za posetioce, koji od 10 časova u velikom broju dolaze kako bi obišli renoviranu zgradu na Ušću i pogledali izložbu "Sekvence. Umetnost Jugoslavije i Srbije iz zbirki Muzeja… »
Ovako izgleda novi Muzej savremene umetnosti!
Mondo 20.10.2017
Mi smo obišli renovirani muzej tokom otvaranja i zavirili svuda, pogledajte fotke i video! Renovirana zgrada Muzeja savremene umetnosti (MSU), koja je deset godina bila zatvorena za javnost zbog rekonstrukcije, otvorena je u petak izložbom "Sekvence… »
Dame i gospodo, izvolite: Posle 10 godina muzej savremene umetnosti je otvoren
Blic 20.10.2017
Muzej savremene umetnosti posle 10 godina pauze otvorio je svoja vrata za publiku danas u 10 časova. Oko stotinak ljudi strpljivo je čekalo ispred ulaza. Slobodan Nakarada, direktor muzeja, poručio im je: "Dame i gospodo, izvolite u muzej". Posetioci… »
Novi početak Muzeja savremene umetnosti
RTS 20.10.2017
Na dan oslobođenja Beograda Muzej savremene umetnosti u Beogradu svečano je otvoren posle decenijske rekonstrukcije. Zdanje je delo arhitekata Ivana Antića i Ivanke Raspopović. Za posetioce je prvi put otvoren takođe 20. oktobra, ali 1965. godine. Na… »
Umetnički raj na Ušću
Večernje novosti 20.10.2017
Posle deset godina čekanja, u petak od 10 ujutru, obnovljeno zdanje MSU ponovo otvara vrata. Izložba "Sekvence", u 18 segmenata, sa oko 300 dela, priča o jugosloveskoj sceni u 20. veku. NA ušću Save u Dunav, sa novobeogradske strane, u petak od deset… »
Vesti dana »

Majka mladića stradalog u padu nadstrešnice potvrdila da je dobila montirane slike mlađeg sina: Slučaj prijavljen policiji
Danas pre 4 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

(Foto): Danijela Krstić, članica SNS, napadnuta u Nišu: Pogođena kamenom u glavu. Mup: Povređena još jedna žena
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

Dragan Milić osudio nasilje nad gradonačelnikom Niša: "Mržnja, bes i agresija nikada dobro doneli nisu"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana