Povezane vesti
Nikolić: Ne osnivam novu stranku, na skupovima SNS-a biću kada me pozovu
SEEbiz 23.10.2017
BEOGRAD - Nakon spekulacija o razlozima zbog kojih se nije pojavi na devetom rođendanu Srpske napredne stranke, čiji je osnivač, bivši predsednik Srbije i nekadašnji lider SNS Tomislav Nikolić negirao da razmišlja da osnuje pokret ili političku stranku… »
Bili su svi, osim osnivača: Nikolić nije došao na proslavu SNS zbog sujete
Blic 23.10.2017
Među deset hiljada ljudi, koji su u subotu na Tašmajdanu slavili deveti rođendan Srpske napredne stranke, nije bilo Tomislava Nikolića, osnivača i prvog predsednika SNS-a. Na veliku rođendansku proslavu naprednjaka došlo je na hiljade članova SNS iz cele… »
Toma Nikolić o rođendanu SNS: Ići ću kada me pozovu
Vesti online 23.10.2017
Povodom medijskih spekulacija o tome zašto se nije pojavio na devetom rođendanu Srpske napredne stranke u nedelju na Tašmajdanu, Tomislav Nikolić, bivši predsednik Srbije i aktuelni šef Kancelarije za saradnju sa Rusijom i Kinom, za Sputnjik je izjavio… »
Vučić: Sa Nikolićem sam u dobrim odnosima, pitajte njega zašto nije došao na proslavu SNS; Nikolić: Idem tamo gde me pozovu…
Blic 23.10.2017
Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je danas da je u dobrim odnosima sa osnivačem SNS i bivšim predsednikom Tomislavom Nikolićem i da je "njegova stvar" to što nije došao na proslavu devet godina od osnivanja te… »
Nikolić: Ne osnivam stranku, podržavam SNS
Novi magazin 23.10.2017
Bivši predsednik Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić izjavio je danas da ne razmišlja o osnivanju pokreta ili političke stranke i dodao da podržava SNS. "Ne bavim se politikom niti ću. Podržavam Srpsku naprednu stranku i imam dobru… »
Vučić "meri" izveštavanje N1: Više Dačića, nego mog govora
N1 Info 23.10.2017
Predsednik Aleksandar Vučić je, na pitanje N1 da li zna zašto osnivač i bivši predsednik SNS Tomislav Nikolić nije bio prisutan na svečanosti povodom 9. rođendana te stranke, odgovorio da to treba pitati njega. Vučić se osvrnuo i na izveštavanje N1 o tom… »
Evo kako je Vučić objasnio Nikolićev nedolazak na proslavu SNS
Pravda 23.10.2017
Predsednik Srbije i lider SNS izjavio je da sa Tomislavom Nikolićem ima dobre odnose i objasnio zašto ovaj nije došao na proslavu devet godina SNS. Dodao je i da je njegova stvar da li želi da dođe ili ne na proslavu SNS. On je na pitanje N1 zašto bivši… »
Vučić: Zašto Nikolić nije bio na proslavi? Pitajte njega
Vesti online 23.10.2017
Predsednik Srbije i lider SNS izjavio je da sa Tomislavom Nikolićem ima dobre odnose i da je njegova stvar da li želi da dođe ili ne na proslavu SNS. On je na pitanje N1 zašto bivši predsednik naprednjaka Tomislav Nikolić nije bio na proslavi devetog… »
Vesti dana »

Danas: Vrh SNS blizu odluke da vanredni parlamentarni izbori budu 28. decembra
Pravda pre 33 minutajoš 31 povezana

Dodikovi advokati Ustavnom sudu BiH podneli zahtev za zamrzavanje pravosnažne sudske presude
Beta pre 2 satajoš 34 povezane

Igoru Popoviću novčana kazna od 3.000 evra i dve godine zabrane ulaska na KiM
Euronews pre 3 satajoš 25 povezanih

SSP: Da li je Šapić proverio da li su novi tramvaju kompatibilni sa beogradskim saobraćajem?
Danas pre 2 satajoš 22 povezane

Novi toplotni talas u Srbiji sa vrhuncem 16. avgusta i temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 3 satajoš 50 povezanih