Potraga za serijskim ubicom na Floridi

Potraga za serijskim ubicom na Floridi

RTS pre 29 dana
RTS: Potraga za serijskim ubicom na Floridi
Poslednjih desetak dana tri osobe pronađene su mrtve u gradu Tampa, u američkoj saveznoj državi Floridi, što je policiju dovelo do zaključka da se možda radi o serijskom ubici, a već je ponuđena nagrada od 25.000 dolara za informaciju koja će dovesti do hapšenja ubice.
Vlasti su zabrinute jer su tri osobe ubijene u istom komšiluku, Seminol hajtsu, i sve tri su same hodale noću. Policija veruje da je prva žrtva, Bendžamin Mičel (22) ubijen 9. oktobra, druga žrtva, Monika Hofa (32) pronađena je... »

(Video) Prvi snimci serijskog ubice sa floride: Otkriveno ko su mu mete, niko noću ne sme na ulicu!

Kurir pre 29 dana
Stanovnici američkog grada Tampa na Floridi noću više ne smeju da izlaze na ulice u strahu od serijskog ubice koji je do sada za sobom ostavio tri žrtve u poslednjih deset dana. Policija je zamolila građane okruga Seminol hajts da ne izlaze sami noću jer su u tom kraju do sada ubijene tri osobe.... »

SAD: Serijski ubica šeta gradom, već troje mrtvo

B92 pre 29 dana
B92: SAD: Serijski ubica šeta gradom, već troje mrtvo
Tampa -- U poslednjih desetak dana tri osobe pronađene su mrtve u gradu Tampa, na Floridi, što je policiju dovelo do zaključka da se možda radi o serijskom ubici.
Policija je već ponudila nagradu od 25.000 dolara za informaciju koja će dovesti do hapšenja ubice. Vlasti su zabrinute, jer su tri osobe ubijene u istom komšiluku - Seminol hajts - i sve tri su same hodale noću. Policija veruje... »

Potraga za serijskim ubicom digla floridu na noge: Vreba žrtve noću, a to nije najjezivije!

Kurir pre 29 dana
U poslednjih desetak dana tri osobe pronađene su mrtve u gradu Tampa, u američkoj saveznoj državi Floridi, što je policiju dovelo do zaključka da se možda radi o serijskom ubici, a već je ponuđena nagrada od 25.000 dolara za informaciju koja će dovesti do hapšenja ubice. Vlasti su zabrinute, jer su... »

Panika na Floridi: Policija traga za serijskim ubicom zbog tri veoma slična ubistva

Blic pre 29 dana
U poslednjih desetak dana tri osobe pronađene su mrtve u gradu Tampa, u američkoj saveznoj državi Floridi, što je policiju dovelo do zaključka da se možda radi o serijskom ubici, a već je ponuđena nagrada od 25.000 dolara za informaciju koja će dovesti do hapšenja ubice.
Vlasti su zabrinute, jer su tri osobe ubijene u istom komšiluku - Seminol hajts - i sve tri su same hodale noću. Policija veruje da je prva žrtva, Bendžamin Mičel (22) ubijen 9. oktobra, druga žrtva, Monika Hofa (32), pronađena... »

Florida: Potraga za serijskim ubicom, tri slična ubistva

Večernje novosti pre 29 dana
U poslednjih desetak dana tri osobe pronađene su mrtve u gradu Tampa, u američkoj saveznoj državi Floridi, što je policiju dovelo do zaključka da se možda radi o serijskom ubici
U poslednjih desetak dana tri osobe pronađene su mrtve u gradu Tampa, u američkoj saveznoj državi Floridi, što je policiju dovelo do zaključka da se možda radi o serijskom ubici, a već je ponuđena nagrada od 25.000 dolara za... »
©2017 Netmark d.o.o.