Povezane vesti
Živković: Stramota Demokratske stranke je što Đinđić do sada nije dobio spomenik
Večernje novosti 24.10.2017
Predsednik Nove stranke Zoran Živković izjavio je danas da je sramota Demokratske stranke što Zoran Đinđić do sada nije dobio spomenik. Predsednik Nove stranke Zoran Živković izjavio je danas da je sramota Demokratske stranke što Zoran Đinđić… »
Živković oštro o spomeniku ubijenom premijeru: Đinđić nije zaslužio da bude deo neuspešnog eksperimenta
Kurir 24.10.2017
Govoreći o najavljenom podizanju spomenika Zoranu Đinđiću u Beogradu, lider Nove stranke Zoran Živković kaže da je sramota što ga dosad već nema. "To je sramota demokrata nakon 2003. godine. Moj prijatelj akademski vajar je uradio spomenik… »
Vesti dana »
„Odmah sam pogođena u stomak, odletela sam i pala ispred katedre“: Potresno svedočenje ranjene nastavnice u „Ribnikaru“
Nova pre 58 minutajoš 24 povezane
"Štrajk vas ne vodi nigde" Premijer Vučević poslao jasnu poruku prosvetarima: Prihvatite ponudu Vlade, vratite se u ekonomski i socijalni dijalog
Kurir pre 45 minutajoš 18 povezanih
Eps ugasio 106 blagajni za plaćanje struje, ostali šalteri samo u pet gradova
IndeksOnline pre 1 satjoš 12 povezanih
Žena prelazila prugu, udario je teretni voz! Užas u Odžacima, hitno prebačena u bolnicu
Kurir pre 52 minutajoš 11 povezanih