Povezane vesti

Siniša Mihajlović pokušao da se opravda što ne zna ko je Ana Frank - bolje da je ćutao

Siniša Mihajlović pokušao da se opravda što ne zna ko je Ana Frank - bolje da je ćutao

Noizz 26.10.2017
Siniša Mihajlović je kao i svi mi u životu imao slobodu izbora. Koliko i kakvih knjiga je pročitao nikoga ne treba da zanima. Isto tako nas ne interesuje ni kakve ocene je imao u osnovnoj školi i kako je prolazio razred. Nekada davno kružio je trač… »
Osećam patnju miliona ljudi, čuje se po stadionima u Italiji, a bruka kulja sa tribina: Navijači pevali himnu, okrenuli…

Osećam patnju miliona ljudi, čuje se po stadionima u Italiji, a bruka kulja sa tribina: Navijači pevali himnu, okrenuli…

Telegraf 26.10.2017
Grupe navijača Juventusa i Rome opstruirali su akciju Fudbalskog saveza Italije. Navijači Lacija su izazvali buru, jer su koristili nalepnice sa likom Ane Frank u dresu rivala Rome, posle čega je Fudbalski savez Italije odlučio da u 10. kolu sve… »
U školi sam učio o Ivi Andriću, ne o Ani Frank: Mihajlović se pravda zbog neverovatne izjave! (video)

U školi sam učio o Ivi Andriću, ne o Ani Frank: Mihajlović se pravda zbog neverovatne izjave! (video)

Telegraf 26.10.2017
Trener Torina je osetio potrebu da razjasni situaciju. Siniša Mihajlović je privukao pažnju odgovorom da ne zna ko je Ana Frank, zbog čega je skrenuta pažnja sa pitanja rasizma među navijačima. Trener Torina dao je tu izjavu nakon što je upitan… »

Vesti dana »