Povezane vesti

Razgraničenje sa BiH do kraja godine

Razgraničenje sa BiH do kraja godine

Politika 29.10.2017
Sastavljen tim za pisanje deklaracije o opstanku srpskog naroda. – Vučić: U razgovoru s Hojtom Jijem branio sam interese Srbije. Prema izveštajima agencija Poštujemo interese SAD, EU, Rusije, ali štitimo interes Srbije, izjavio je predsednik Srbije… »
Vučić o sastanku s Jiem: Za oktavu više...

Vučić o sastanku s Jiem: Za oktavu više...

RTV 29.10.2017
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da teško da bez dobrih odnosa sa SAD možemo da računamo na prosperitet, ali i da na budućnost ne možemo da računamo, a i kakva bismo zemlja bili, da ne baštinimo naš slobodarski duh i… »
Vučić:Poštujemo interese SAD, Evrope, Rusije, ali poštujemo interese Srbije

Vučić:Poštujemo interese SAD, Evrope, Rusije, ali poštujemo interese Srbije

Beta video 29.10.2017
BEOGRAD- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da je teško da bez dobrih odnosa sa SAD Srbija može da računa na prosperitet u budućnosti. ``Ali kakva bismo zemlja bili da ne baštinimo slobodarski duh. Poštujemo interese SAD, Evrope, Rusije… »
Vučić o jiu: On je malo povisio ton, pa sam i ja povišenim tonom branio interese Srbije! (video)

Vučić o jiu: On je malo povisio ton, pa sam i ja povišenim tonom branio interese Srbije! (video)

Pravda 29.10.2017
Predsednik Vučić istakao je danas da teško da bez dobrih odnosa sa SAD možemo da računamo na prosperitet, ali i da na budućnost ne možemo da računamo, a i kakva bismo zemlja bili, da ne baštinimo naš slobodarski duh i da suvereno, sami ne… »

Pravda 29.10.2017
Predsednik Vučić istakao je danas da teško da bez dobrih odnosa sa SAD možemo da računamo na prosperitet, ali i da na budućnost ne možemo da računamo, a i kakva bismo zemlja bili, da ne baštinimo naš slobodarski duh i da suvereno, sami ne… »
Vučić i Dodik saglasni: Do kraja godine da ustanovimo granicu između Srbije i BiH

Vučić i Dodik saglasni: Do kraja godine da ustanovimo granicu između Srbije i BiH

Kurir 29.10.2017
BEOGRAD - Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom. Susret je upriličen u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, a nakon razgovora dvojica zvaničnika su održala… »
Dodik: Sve gore za Srbe u BiH, Dejtonski sporazum odavno sahranjen

Dodik: Sve gore za Srbe u BiH, Dejtonski sporazum odavno sahranjen

Beta 29.10.2017
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da je situacija za Srbe u Bosni i Hercegovini sve gora. Dodik je posle sastanka sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u Beogradu kazao na konferenciji za novinare da je situacija sve gora i… »
Vučić: Do kraja godine imaćemo granicu između Srbije i BiH

Vučić: Do kraja godine imaćemo granicu između Srbije i BiH

Radio 021 29.10.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će do kraja godine biti ustanovljena granica između Srbije i Bosne i Hercegovine. On je posle sastanka sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom u Beogradu rekao da je komisija iz Srbije… »
Vučić: Nadam se rešenju o razgraničenju sa BiH do kraja godine

Vučić: Nadam se rešenju o razgraničenju sa BiH do kraja godine

RTS 29.10.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik održali su sastanak u Predsedništvu Srbije, na kom su razgovarali o više važnih tema – razgraničenju Srbije i BiH, deklaraciji o očuvanju srpskog nacionalnog… »
Vučić o zategnutim odnosima sa SAD: Hojt Ji je pojačanom intonacijom preneo teške poruke, a ja sam odgovorio za oktavu…

Vučić o zategnutim odnosima sa SAD: Hojt Ji je pojačanom intonacijom preneo teške poruke, a ja sam odgovorio za oktavu…

Blic 29.10.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će sutra uveče saopštiti kako je odgovorio Hojtu Jiu, zameniku pomoćnika državnog sekretara SAD-a. On je naveo da će o tome govoriti na TV Pink. - Izneću detalje razgovora. Svoj posao sam radio… »
Bez podrške Srbije za formiranje kosovske vojske

Bez podrške Srbije za formiranje kosovske vojske

Dnevnik 29.10.2017
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da Srbija neće podržati stvaranje kosovske vojske, a sumnja da je moguće da će Srpska lista glasati za nju. On je, na konfereniji za štampu, posle razgovora sa predsednikom RS Miloradom… »
Sutra saznajemo šta je Hojt Ji preneo Vučiću

Sutra saznajemo šta je Hojt Ji preneo Vučiću

Vesti online 29.10.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će u ponedeljak uveče, tokom gostovanja na televiziji Pink, ispričati detalje razgovora sa zamenikom pomoćnika američkog državnog sekretara Brajanom Hojt Jiem. - Radio sam svoj posao časno… »
"Brutalni tekst": Istina o razgovoru s Jiem...

"Brutalni tekst": Istina o razgovoru s Jiem...

Mondo 29.10.2017
Aleksandar Vučić kaže da je na sastanku sa američkim zvaničnikom branio interese Srbije, da je tokom njega "bio povišen ton", ali i da će sve detalje ispričati sutra. Foto: Tanjug/Rade Prelić Predsednik Srbije najavljuje da će u ponedeljak… »
Vučić: Do kraja godine da ustanovimo granicu izmedju Srbije i Bosne i Hercegovine

Vučić: Do kraja godine da ustanovimo granicu izmedju Srbije i Bosne i Hercegovine

Novi magazin 29.10.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će do kraja godine biti ustanovljena granica između Srbije i Bosne i Hercegovine. On je, na konferenciji za novinare posle sastanka sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom u Beogradu… »
Vučić: Nadam se rešenju o razgraničenju sa BiH do kraja godine; Dodik: Situacija Srba sve gora!

Vučić: Nadam se rešenju o razgraničenju sa BiH do kraja godine; Dodik: Situacija Srba sve gora!

Pravda 29.10.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Republike Srpske obraćaju se javnosti u Predsedništvu Srbije. Razgovarali su o više važnih tema, među kojima je razgraničenje Srbije i BiH, deklaracija o očuvanju srpskog nacionalnog identiteta… »
Vučić o razgovorima sa prištinom: Srbija ne podržava stvaranje kosovske vojske

Vučić o razgovorima sa prištinom: Srbija ne podržava stvaranje kosovske vojske

Kurir 29.10.2017
Predsednik Srbije Aleksnadar Vučić izjavio je danas da predstavnici Srpske liste sa vlastima u Prištini razgovaraju o stvaranju kosovske vojske, ali da ne veruje da je moguće da se oni sa tim saglase. Podršku Srbije za njeno stvaranje nećete dobiti… »

Vesti dana »