Повезане вести
Разграничење са БиХ до краја године
Политика 29.10.2017
Састављен тим за писање декларације о опстанку српског народа. – Вучић: У разговору с Хојтом Јијем бранио сам интересе Србије. Према извештајима агенција Поштујемо интересе САД, ЕУ, Русије, али штитимо интерес Србије, изјавио… »
Вучић о састанку с Јием: За октаву више...
РТВ 29.10.2017
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић истакао је данас да тешко да без добрих односа са САД можемо да рачунамо на просперитет, али и да на будућност не можемо да рачунамо, а и каква бисмо земља били, да не баштинимо наш… »
Вучић:Поштујемо интересе САД, Европе, Русије, али поштујемо интересе Србије
Бета видео 29.10.2017
БЕОГРАД- Председник Србије Александар Вучић је рекао да је тешко да без добрих односа са САД Србија може да рачуна на просперитет у будућности. ``Али каква бисмо земља били да не баштинимо слободарски дух. Поштујемо интересе… »
Вучић о јиу: Он је мало повисио тон, па сам и ја повишеним тоном бранио интересе Србије! (видео)
Правда 29.10.2017
Председник Вучић истакао је данас да тешко да без добрих односа са САД можемо да рачунамо на просперитет, али и да на будућност не можемо да рачунамо, а и каква бисмо земља били, да не баштинимо наш слободарски дух и да… »
Вучић о јиу: Он је мало повисио тон, па сам и ја повишеним тоном бранио интересе Србије! (видео)
Правда 29.10.2017
Председник Вучић истакао је данас да тешко да без добрих односа са САД можемо да рачунамо на просперитет, али и да на будућност не можемо да рачунамо, а и каква бисмо земља били, да не баштинимо наш слободарски дух и да… »
Вучић и Додик сагласни: До краја године да установимо границу између Србије и БиХ
Курир 29.10.2017
БЕОГРАД - Председник Републике Србије Александар Вучић састао се данас са председником Републике Српске Милорадом Додиком. Сусрет је уприличен у згради Генералног секретаријата председника Републике, а након разговора двојица… »
Додик: Све горе за Србе у БиХ, Дејтонски споразум одавно сахрањен
Бета 29.10.2017
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас да је ситуација за Србе у Босни и Херцеговини све гора. Додик је после састанка са председником Србије Александром Вучићем у Београду казао на конференцији за новинаре да… »
Вучић: До краја године имаћемо границу између Србије и БиХ
Радио 021 29.10.2017
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће до краја године бити установљена граница између Србије и Босне и Херцеговине. Он је после састанка са председником Републике Српске Милорадом Додиком у Београду рекао да… »
Вучић: Надам се решењу о разграничењу са БиХ до краја године
РТС 29.10.2017
Председник Србије Александар Вучић и председник Републике Српске Милорад Додик одржали су састанак у Председништву Србије, на ком су разговарали о више важних тема – разграничењу Србије и БиХ, декларацији о очувању српског… »
Вучић о затегнутим односима са САД: Хојт Ји је појачаном интонацијом пренео тешке поруке, а ја сам одговорио за октаву више…
Блиц 29.10.2017
Председник Србије Александар Вучић рекао је да ће сутра увече саопштити како је одговорио Хојту Јиу, заменику помоћника државног секретара САД-а. Он је навео да ће о томе говорити на ТВ Пинк. - Изнећу детаље разговора. Свој… »
Без подршке Србије за формирање косовске војске
Дневник 29.10.2017
БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић истакао је да Србија неће подржати стварање косовске војске, а сумња да је могуће да ће Српска листа гласати за њу. Он је, на конференији за штампу, после разговора са председником… »
Сутра сазнајемо шта је Хојт Ји пренео Вучићу
Вести онлине 29.10.2017
Председник Србије Александар Вучић најавио је да ће у понедељак увече, током гостовања на телевизији Пинк, испричати детаље разговора са замеником помоћника америчког државног секретара Брајаном Хојт Јием. - Радио сам свој… »
"Брутални текст": Истина о разговору с Јием...
Мондо 29.10.2017
Александар Вучић каже да је на састанку са америчким званичником бранио интересе Србије, да је током њега "био повишен тон", али и да ће све детаље испричати сутра. Фото: Тањуг/Раде Прелић Председник Србије најављује да ће у… »
Вучић: До краја године да установимо границу измедју Србије и Босне и Херцеговине
Нови магазин 29.10.2017
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће до краја године бити установљена граница између Србије и Босне и Херцеговине. Он је, на конференцији за новинаре после састанка са председником Републике Српске Милорадом… »
Вучић о разговорима са приштином: Србија не подржава стварање косовске војске
Курир 29.10.2017
Председник Србије Алекснадар Вучић изјавио је данас да представници Српске листе са властима у Приштини разговарају о стварању косовске војске, али да не верује да је могуће да се они са тим сагласе. Подршку Србије за њено… »
Вучић: Надам се решењу о разграничењу са БиХ до краја године; Додик: Ситуација Срба све гора!
Правда 29.10.2017
Председник Србије Александар Вучић и председник Републике Српске обраћају се јавности у Председништву Србије. Разговарали су о више важних тема, међу којима је разграничење Србије и БиХ, декларација о очувању српског… »
Вести дана »

Ветровито, облачно и свежије време, престанак падавина очекује се већ пре подне
РТВ пре 1 сатјош 11 повезаних

"Марко рубио је тражио састанак са мном": Вучић из Јапана: Ако решимо америчке царине, можемо да очекујемо нове јапанске инвестиције
Блиц пре 28 минутајош 7 повезаних

Председник: Сваки њихов скуп је био комеморативни па се претворио у насилнички
РТВ пре 1 сатјош 2 повезане

Готово без промене: Званични средњи курс данас је 117,1764 динара за евро
Курир пре 43 минутајош 3 повезане