Povezane vesti

Mrkonjić: Dačić je najbolji predsednik, Ružžić neće da ga smeni

Mrkonjić: Dačić je najbolji predsednik, Ružžić neće da ga smeni

Blic 06.11.2017
Ivica Dačić je sjajan političar i najbolji predsednik partije i sigurno je da Branko Ružić neće da ga smeni, izjavio je danas počasni predsednik SPS Milutin Mrković. - “Nema tu diskusije - rekao je Mrkonjić povodom Dačićeve izjave da se… »
Mrkonjić: Dačić je najbolji, neće Bane da ga smeni

Mrkonjić: Dačić je najbolji, neće Bane da ga smeni

Mondo 06.11.2017
Poslanik Socijalističke partije Srbije Milutin Mrkonjić izjavio je da je Ivica Dačić najbolji predsednik stranke i da ga Branko Ružić sigurno neće smeniti. Foto: MONDO/Jelica Dojčinović Mrkonjić je rekao da je Dačić sjajan političar i da se u… »
"Dosta mi je svega": Dačić najavio odlazak sa čela SPS

"Dosta mi je svega": Dačić najavio odlazak sa čela SPS

Blic 06.11.2017
Ivica Dačić, predsednik SPS, izjavio je da nema tog socijaliste koji njega može da smeni sa čela stranke, već da će on sam otići, o čemu i razmišlja. - Kongres je sledeće godine. Izabran sam između četiri kandidata tajnim glasanjem. Podigao… »
Dačić: Razmišljam o odlasku sa čela SPS

Danas 06.11.2017
Mene ne mogu da smene, mogu samo ja da odem, o čemu razmišljam, rekao je za Kurir predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić i naglasio da je umoran od uloge dežurnog krivca. Verovatno se više neću kandidovati za predsednika partije, a… »
Ivica Dačić: Odlazim sa čela SPS, dosta mi je svega

Ivica Dačić: Odlazim sa čela SPS, dosta mi je svega

Nedeljnik 06.11.2017
"Svima sam za sve uvek ja kriv i u partiji i u koaliciji, pa je vreme da se to završi. Dosta mi je svega", rekao je Dačić. Predsednik Socijalističke partije Srbije i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da se verovatno više neće… »
Dačić: Verovatno se više neću kandidovati za predsednika partije

Dačić: Verovatno se više neću kandidovati za predsednika partije

Novi magazin 06.11.2017
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da se verovatno više neće kandidovati za predsednika stranke. "Mene ne mogu da smene, mogu samo ja da odem, o čemu razmišljam. Verovatno se… »
Dačić: Više se neću kandidovati za predsednika partije

Dačić: Više se neću kandidovati za predsednika partije

Radio 021 06.11.2017
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da se verovatno više neće kandidovati za predsednika stranke. "Mene ne mogu da smene, mogu samo ja da odem, o čemu razmišljam. Verovatno se… »
Da li je Dačić „otpevao“ svoje na čelu SPS-a?

Da li je Dačić „otpevao“ svoje na čelu SPS-a?

BizLife 06.11.2017
Foto: Beta Predsednik Socijalističke partije Srbije i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da se verovatno više neće kandidovati za predsednika stranke. „Mene ne mogu da smene, mogu samo ja da odem, o čemu razmišljam. Verovatno… »
Dačić: Razmišljam o odlasku, dosta mi je svega!

Dačić: Razmišljam o odlasku, dosta mi je svega!

Mondo 06.11.2017
Ivica Dačić, lider SPS, kaže da nema tog socijaliste koji njega može da smeni sa čela stranke, ali... Foto: Mondo/Goran Sivački Dačić dodaje da će on sam otići, o čemu, priznaje, razmišlja. Pošto je list "Kurir" objavio informaciju da Branko… »

N1 Info 06.11.2017
Predsednik Socijalističke partije Srbije i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da se verovatno više neće kandidovati za predsednika stranke. "Mene ne mogu da smene, mogu samo ja da odem, o čemu razmišljam. Verovatno se više… »
Dačić: Odlazim sa čela SPS, dosta mi je svega

Pravda 06.11.2017
Ivica Dačić, lider SPS kaže da nema tog socijaliste koji njega može da smeni sa čela stranke, već da će on sam otići, o čemu, priznaje, razmišlja! Nakon informacije da Branko Ružić, potpresednik SPS, sprema puč u stranci, te da će s ljudima… »

Srbija danas 06.11.2017
Šef socijalista otvorio dušu. Ivica Dačić, lider SPS kaže da nema tog socijaliste koji njega može da smeni sa čela stranke, već da će on sam otići, o čemu, priznaje, razmišlja! Nakon informacije da Branko Ružić, potpresednik SPS, sprema puč… »

Vesti dana »