Povezane vesti

Beko: Zdravković bi mogao da bude osoba koja je pucala

Beko: Zdravković bi mogao da bude osoba koja je pucala

Danas 06.11.2017
Biznismen Milan Beko danas u Višem sudu u Beogradu nije sa sigurnošću mogao da tvrdi da je okrivljeni Aleksandar Zdavković pucao u njega 2014. godine. "Zdravkovića možda poznajem od dana kada se to dogodino, ali ne bih mogao da se izjašnjavam tako… »
Beko: Zdravkovića možda znam od pucanja na mene

Beko: Zdravkovića možda znam od pucanja na mene

Dnevnik 06.11.2017
BEOGRAD: Biznismen Milan Beko rekao je danas u Višem sudu u Beogradu da optuženog za pucanje na njega u novembru 2014. Aleksandra Zdravkovića možda poznaje od tog dana, ali da nije siguran. Svedočeći na suđenju Zdravkoviću koji je optužen kao… »
Milan Beko došao u sud sa tri telohranitelja

Milan Beko došao u sud sa tri telohranitelja

Vesti online 06.11.2017
Biznismen Milan Beko stigao je u Viši sud u Beogradu gde treba da svedoči na suđenju optuženima za učešće u pokušaju njegovog ubistva u novembru 2014. godine, Aleksandru Zdravkoviću i Maji Adrovac. Beko je u sud stigao pet minuta pred početak… »
Milan Beko stigao u Viši sud, daje iskaz o pokušaju njegovog ubistva

Milan Beko stigao u Viši sud, daje iskaz o pokušaju njegovog ubistva

Blic 06.11.2017
Biznismen Milan Beko stigao je u Viši sud u Beogradu gde treba da svedoči na suđenju optuženima za učešće u pokušaju njegovog ubistva u novembru 2014. godine, Aleksandru Zdravkoviću i Maji Adrovac. Beko je u sud stigao pet minuta pred početak… »
Milan Beko danas svedoči?

Milan Beko danas svedoči?

Dnevnik 06.11.2017
Danas bi trebalo da se nastavi suđenje optuženima za učešće u pokušaju ubistva biznismena Milana Beka u novembru 2014. godine, Aleksandru Zdravkoviću i Maji Adrovac. Podsećamo, na predhodnom ročištu svedočio je očevidac događaja Milan… »

Vesti dana »