Povezane vesti
Dodik: Srbija i RS su jedno, manje je važno gde je granica!
Kurir 08.11.2017
BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da su Srbija i Srpska jedno i da je manje važno gđe će granica "biti povučena". "Mi u svojoj podsvesti ne priznajemo tu granicu, ali formalno gledano u međunarodno-pravnom smislu… »
Dodik: Srbija i RS su jedno, a granica postoji samo formalno
Novi magazin 08.11.2017
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da su Srbija i Republika Srpska jedno i da je zato manje bitno gde će granica "biti povučena". "Mi u svojoj podsvesti ne priznajemo tu granicu, ali formalno gledano u međunarodno-pravnom smislu, ona… »
Dodik: Srbija i RS su jedno, granica postoji formalno
N1 Info 08.11.2017
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da su Srbija i Republika Srpska jedno i da je zato manje bitno gde će granica "biti povučena". "Mi u svojoj podsvesti ne priznajemo tu granicu, ali formalno gledano u međunarodno-pravnom smislu, ona… »
Dodik: Republika Srpska i Srbija su jedno
BK TV 08.11.2017
Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske, izjavio je danas da su Srbija i Srpska jedno te da je manje važno gde će granica "biti povučena". "Mi u svojoj podsvesti ne priznajemo tu granicu, ali formalno gledano u međunarodno-pravnom smislu, ona… »
Vesti dana »
„Tragedija je mogla da bude sprečena“: Insajder analizirao izveštaj veštačenja srušene nadstrešnice
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Bisljimi: Srbija odustala od intervencije da se osnaži uloga UNMIK-a u sporazumu o nestalima
Danas pre 8 satijoš 2 povezane
Mladić iz bogate porodice optužen za prvostepeno ubistvo šefa američke osiguravajuće kuće
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Prijem ministra odbrane i načelnika Generalštaba povodom novogodišnjih i božićnih praznika
Blic pre 7 satijoš 1 povezana