Zrenjanin: Uhapšen zbog prodaje pilića zaraženih salmonelom

Zrenjanin: Uhapšen zbog prodaje pilića zaraženih salmonelom

Dnevnik petak, 10. novembar 2017.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu uhapsili su B. Đ. (30) iz okoline Žitišta, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela proizvodnje i stavljanja u promet škodljivih proizvoda i prevare u pokušaju.
Osumnjičeni se, kako je navedeno u saopštenju za javnost, tereti da je u vremenskom periodu od 29. oktobra do 6. novembra ove godine, sa svoje farme, koja se nalazi u okolini Žitišta, prodao oko 9.000 tovnih pilića zaraženih... »

VIDEO Hapšenje Cvijovića, u Češkoj „pao“ i njegov sin

Dnevnik petak, 10. novembar 2017.
U opsežnoj međunarodnoj akciji, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Službe za borbu protiv organizovanog kriminala i Bezbednosno – informativne agencije, u koordinaciji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal i policijom i tužilaštvom Republike Češke, uhapsili su u Pragu i Novom Sadu organizovanu kriminalnu grupu koja se sumnjiči za trgovinu kokainom.
Kako je „Dnevnik“ već objavio u Novom Sadu je sinoć uhapšen Radoslav Cvijović Cviko (1954), inače državljanin Crne Gore. Ovom hapšenju prethodilo je ono njegovog sina Branislava Cvijovića (1978) sa dvojicom saradnika u Pragu.... »

Prodao 9.000 pilića punih salmonele

Večernje novosti petak, 10. novembar 2017.
U Banatskom Dvoru uhapšen Boža Đurđević, vlasnik farme sa koje je jisporučio više hiljada pilića zaraženih salmonelom. Zaražena živina, srećom, nije stigla do potrošača
U BANATSKOM Dvoru, selu srednjobanatske pogranične opštine Žitište, pripadnici zrenjaninske policije uhapsili su danas Božu Đurđevića (30), vlasnika živinarske farme, zbog sumnje da je počinio krivična dela proizvodnju i... »

Pilići u klanicama samo uz odgovarajuću dokumentaciju

RTS petak, 10. novembar 2017.
RTS: Pilići u klanicama samo uz odgovarajuću dokumentaciju
Zrenjaninska policija uhapsila je tridesetogodišnjeg B. Đ. iz Banatskog Dvora u opštini Žitište, zbog sumnje da je od 29. oktobra do 6. novembra prodao oko 9.000 tovnih pilića zaraženih salmonelom. Veterinarska inspekcija je utvrdila poreklo pilića i cela količina mesa je blokirana i biće poslata na neškodljivo uklanjanje. U saopštenju Uprave za veterinu Ministarstva poljoprivrede navodi se da meso nije dospelo u promet.
Zaraženim pilićima sa farme u selu Banatski Dvor odredište su bile klanice u Žablju i Bačincima. U firmi "Superior Foods" u Bačincima navode da im je proizvođač najavio da će analize dostaviti naknadno. "Mi imamo pravila da kad... »

Znao: da su njegovi pilići zaraženi salmonelom, ali ih je svejedno prodao dvema firmama u Srbiji

Blic petak, 10. novembar 2017.
Čak 10.000 pilića zaraženih salmonelom isporučio je Božo Đurđević sa svoje farme u Banatskom Dvoru dvema firmama za preradu i plasman mesa, ali srećom, zaraženo meso nije dospelo na tržište, čime je sprečena zdravstvena katastrofa.
Što je najgore, Đurđević je znao da je živina koju je planirao za klanje zaražena salmonelom, jer je to utvrdila nadležna veterinarska inspekcija, koja je odmah naložila zakonom predviđene mere, odnosno neškodljivo uklanjanje... »

Porodični narko biznis: Vođe krimi grupe iz Novog Sada otac i sin, a u posao su uključili i zeta teniskog trenera

Blic petak, 10. novembar 2017.
Akciju u kojoj je raskrinkana kriminalna grupa porodice Cvijović koja je zapadnu Evropu snabdevala kokainom vodilo je srpsko Tužilaštvo za organizovani kriminal, a otac i sin Radoslav i Branislav Cvijović su osumnjičeni kao organizatori grupe. Akcija hapšenja krenula je kada je kokain predavan u Češkoj juče u 13 časova i tada je uhapšen Branislav Cvijović, Josip Capik, i Branislav Bikić. U Srbiji su uhapšeni Radoslav Cvijović Cvika i njegov zet Slavko Pavlov, poznati teniski trener koji živi i radi u
Prilikom hapšenja mlađeg Cvijovića i njegovoh saradniak pronađeno je četiri kilograma kokaina, koji na češkom tržištu, prema procenama tamošnjih istražitelja, vrede 160.000 evra. Kasnije u toku dana i češkoj su po dojavi srpskog... »

Uhapšen Kragujevčanin, ukrao parfeme i laptop

Blic petak, 10. novembar 2017.
Osnovnom javnom tužilaštvu policija je podnela krivičnu prijavu protiv Kragujevčanina (35), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio dve krađe.
Postoje osnovi sumnje da je navedena krivična dela izvršio 6. novembra 2017. godine kada, je u apoteci u centru Kragujevca, iskoristio nesmotrenost radnice i iz kase i ove radnje oduzeo novac i četiri parfema, dok je iz salona... »

Banatski Dvor: Prodao 9.000 pilića zaraženih salmonelom

Radio 021 petak, 10. novembar 2017.
Policija je uhapsila B.Đ. iz Banatskog Dvora, osumnjičenog za stavljanje u promet škodljivih proizvoda.
On se tereti da je od 29. oktobra do 6. novembra ove godine, firmama iz Sremske Mitrovice i Žablja, prodao oko 9.000 tovnih pilića sa svoje farme, zaraženih salmonelom. Po nalogu osnovnog javnog tužioca, određeno mu je... »

Kragujevac, uhapšen osumnjičeni za dve krađe

RTS petak, 10. novembar 2017.
RTS: Kragujevac, uhapšen osumnjičeni za dve krađe
Policija u Kragujevcu je Osnovnom javnom tužilaštvu podnela krivičnu prijavu protiv Kragujevčanina (35), zbog sumnje da je izvršio dve krađe.
Sumnja se da je krivična dela izvršio 6. novembra 2017. godine kada je u apoteci u centru Kragujevca iskoristio nesmotrenost radnice i iz kase oduzeo novac i četiri parfema, dok je iz salona nameštaja u naselju Mala Vaga oduzeo... »

Hapšenje zbog trgovine kokainom

Danas petak, 10. novembar 2017.
U opsežnoj međunarodnoj akciji pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala i BIA, u koordinaciji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal i policijom i tužilaštvom Češke, uhapsili su u Pragu i Novom Sadu organizovanu kriminalnu grupu koja se sumnjiči za trgovinu kokainom. Uhapšeni su... »

Akcija u Pragu i Novom Sadu, "pala" petorka

Vesti online petak, 10. novembar 2017.
U akciji Službe za borbu protiv organizovanog kriminala MUP, BIA i policije i tužilaštva Češke, u Pragu i Novom Sadu uhapšeno je pet članova kriminalne grupe.
Oni su uhapšeni zbog osnova sumnje da su trgovali kokainom. Uhapšeni su R. C. (63) iz Novog Sada, državljanin Crne Gore, S. P. (40) i B. C. (39) iz Novog Sada, J. C. (59), državljanin Srbije i Mađarske, i B. B. (45), državljanin... »

Sremska Mitrovica: Uhapšen zbog nasilja u porodici

Novi magazin petak, 10. novembar 2017.
Policija u Sremskoj Mitrovici uhapsila je danas N.B. (58) zbog osnova sumnje da je vređao i fizički napao suprugu a zatim maltretirao i ostale članove porodice.
Kako je saopštila policija, N.B. je osumnjičen za krivično delo nasilje u porodici i njemu je po nalogu nadležnog tužioca određeno zadržavanje do 48 časova. Osumnjičeni će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu biti saslušan u... »

Hapšenje u Sremskoj Mitrovici: Maltretirao suprugu i ukućane

Večernje novosti petak, 10. novembar 2017.
Pripadnici MUP-a u Sremskoj Mitrovici su, po nalogu nadležnog tužioca, odredili zadržavanje do 48 časova N. B. (58), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici
BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici su, po nalogu nadležnog tužioca, odredili zadržavanje do 48 časova N. B. (58), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u... »

Prodao devet hiljada pilića zaraženih salmonelom

Novi magazin petak, 10. novembar 2017.
Zrenjaninska policija uhapsila je B. Dj. (30) iz okoline Žitišta, koji se tereti da je sa svoje farme prodao oko 9.000 tovnih pilića zaraženih salmonelom privrednim društvima iz Sremske Mitrovice i Žablja.
Policija je saopštila da su nadležni organi sprečili dalju prodaju celokupne količine mesa koja je isporučena privrednim društvima, pa piletina nije dospela na tržište. B.Đ. je piliće prodavao od 29. oktobra do 6. novembra.... »

Uhapšen zbog prodaje zaraženih pilića

Danas petak, 10. novembar 2017.
Zbog sumnje da je u periodu od 29. oktobra do 6. novembra ove godine sa svoje farme u okolini Žitišta, prodao 9.000 tovnih pilića zaraženih salmonelom privrednim društvima iz Sremske Mitrovice i Žablja, uhapšen je B.Đ. Zrenjaninska policija saopštila je da se B.Đ. (1987) iz okoline Žitišta tereti... »

Unosan biznis: Prodao 9.000 pilića zaraženih salmonelom

BizLife petak, 10. novembar 2017.
Foto: Pixabay Zrenjaninska policija uhapsila je B. Đ. (30) iz okoline Žitišta, koji se tereti da je sa svoje farme prodao oko 9.000 tovnih pilića zaraženih salmonelom privrednim društvima iz Sremske Mitrovice i Žablja. Policija je saopštila da su nadležni organi sprečili dalju prodaju celokupne... »

Hapšenje u Žitištu: Prodao 9.000 pilića zaraženih salmonelom

Kurir petak, 10. novembar 2017.
BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu uhapsili su B. Đ. (1987) iz okoline Žitišta, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela proizvodnja i stavljanje u promet škodljivih proizvoda i prevara u pokušaju. Osumnjičeni se tereti da je u vremenskom periodu od... »

Žitište: Prodao 9.000 pilića zaraženih salmonelom

Mondo petak, 10. novembar 2017.
Muškarac iz okoline Žitišta sumnjiči se da je sa svoje farme prodao oko 9.000 ovnih pilića zaraženih salmonelom. Uhapšen je i određen mu je pritvor do 48 sati.
Foto: Youtube/PrintScreen Zrenjaninska policija uhapsila je B. Đ. (30) iz okoline Žitišta, koji se tereti da je sa svoje farme prodao tovne piliće zaražene salmonelom privrednim društvima iz Sremske Mitrovice i Žablja. Policija... »

Prodao devet hiljada pilića zaraženih salmonelom

N1 Info petak, 10. novembar 2017.
Zrenjaninska policija uhapsila je B. Đ. (30) iz okoline Žitišta, koji se tereti da je sa svoje farme prodao oko 9.000 tovnih pilića zaraženih salmonelom privrednim društvima iz Sremske Mitrovice i Žablja.
Policija je saopštila da su nadležni organi sprečili dalju prodaju celokupne količine mesa koja je isporučena privrednim društvima, pa piletina nije dospela na tržište. B.Đ. je piliće prodavao od 29. oktobra do 6. novembra.... »

Prodao 9.000 pilića zaraženih salmonelom

B92 petak, 10. novembar 2017.
B92: Prodao 9.000 pilića zaraženih salmonelom
Beograd -- Policija je uhapsila B. Đ. iz okoline Žitišta, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela proizvodnja i stavljanje u promet škodljivih proizvoda.
Osumnjičeni se tereti da je u vremenskom periodu od 29. oktobra do 6. novembra ove godine, privrednim društvima iz Sremske Mitrovice i Žablja prodao oko 9.000 tovnih pilića, zaraženih salmonelom, sa svoje farme koja se nalazi u... »

Uhapšen osumnjičeni za prodaju pilića zaraženih salmonelom

RTS petak, 10. novembar 2017.
RTS: Uhapšen osumnjičeni za prodaju pilića zaraženih salmonelom
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu uhapsili su B. Đ. (1987) iz okoline Žitišta, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela proizvodnja i stavljanje u promet škodljivih proizvoda i prevara u pokušaju.
Osumnjičeni se tereti da je u vremenskom periodu od 29. oktobra do 6. novembra ove godine, privrednim društvima iz Sremske Mitrovice i Žablja prodao oko 9.000 tovnih pilića, zaraženih salmonelom, sa svoje farme koja se nalazi u... »

Žitište: Prodao 9.000 pilića zaraženih salmonelom

RTV petak, 10. novembar 2017.
RTV: Žitište: Prodao 9.000 pilića zaraženih salmonelom
ZRENJANIN - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu uhapsili su B. Đ. (1987) iz okoline Žitišta, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivična dela proizvodnja i stavljanje u promet škodljivih proizvoda i prevara u pokušaju.
Osumnjičeni se tereti da je u vremenskom periodu od 29. oktobra do 6. novembra ove godine, privrednim društvima iz Sremske Mitrovice i Žablja prodao oko 9.000 tovnih pilića zaraženih salmonelom, sa svoje farme koja se nalazi u... »

Uhapšen farmer iz Žitišta: Prodao 9.000 pilića, iako je znao da su zaraženi salmonelom

Blic petak, 10. novembar 2017.
Policija je uhapsila B. Đ. (30) iz okoline Žitišta zbog sumnje da je izvršio krivična dela proizvodnje i stavljanja u promet škodljivih proizvoda i prevara u pokušaju.
On se tereti da je u vremenskom periodu od 29. oktobra do 6. novembra ove godine sa svoje farme koja se nalazi u okolini Žitišta, prodao oko 9.000 tovnih pilića, privrednim društvima iz Sremske Mitrovice i Žablja, zaraženih... »
©2018 Netmark d.o.o.