Povezane vesti
Žabac progovorio o prebijanju investitora: Otišao sam u policiju da me zaštite, nisam u stanju nikoga da povredim
Kurir 11.11.2017
Ovo je juče na saslušanju izjavio Nebojša Tubić Žabac, osumnjičen da je sa još tri osobe, za kojima se traga, učestvovao u prebijanju nasmrt investitora Spasoja Milićevića. Žapcu, inače bivšem dečku pevačice Goce Božinovske, posle… »
Žapcu određen pritvor, negirao da je pretukao Milićevića
Radio 021 11.11.2017
Nebojši Tubiću zvanom Žabac (57), osumnjičenom da je pretukao Spasoja Milićevića (63) koji je kasnije preminuo, posle saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu, sudija za prethodni postupak odredio je pritvor do 30 dana. Ova mera… »
Žabac: Nisam tukao Miličevića
Večernje novosti 11.11.2017
Novosađaninu Nebojši Tubiću (57), osumnjičenom za smrt Spasoja Miličevića (63), određen pritvor. Na saslušanju u tužilaštvu negirao krivično delo. NEBOJŠI Tubiću Žapcu (57), osumnjičenom za nanošenje teških povreda sa smrtnom posledicom… »
Vesti dana »
BLOG Studenti ćutali 29 minuta širom Srbije, stigla podrška od 63. padobranske: Roditelji đaka Jovine gimnazije traže hitnu smenu direktora
Nova pre 1 satjoš 33 povezane
Prosvetari premijeru: Da li Vi hoćete da se mi naljutimo, pa da drugo polugodište ne počne na vreme
Novi magazin pre 52 minutajoš 28 povezanih
Pašalić o objavljivanju podataka iz pasoša: Poverenik je adresa, a ne ja
Danas pre 2 satajoš 18 povezanih