Povezane vesti
"Zašto kaže da sam star, ja nikad ne bih rekao da je on mali i debeo": Tramp se požalio zbog Kim Džong Una
Telegraf 12.11.2017
- Ne znam da li će desiti, ali bilo bi veoma, veoma lepo - zaključio je američki predsednik. Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da bi jednog dana mogao da bude prijatelj sa severnokorejskim vođom Kim Džong Unom, kao i da bi to bilo "veoma… »
SAD i Južna Koreja započele zajedničke ratne vežbe: Američka mornarica pred Kimovim vratima, čeka se reakcija!
Telegraf 12.11.2017
Cilj vežbi je unapređenje kombinovane operacije i vazdušnih udara i prikaz "snažne volje i odlučne vojne spremnosti da se dominantnom silom u slučaju krize porazi svaka provokacija Severne Koreje" SAD i Južna Koreja započele su zajedničke vežbe… »
Vesti dana »

(Video) Rusi iskočili iz gasovoda, onda napali s leđa! Danima su hodali kroz „cev“, u toku neviđena bitka za Kursk!
Dnevnik pre 1 satjoš 25 povezanih

"Mučim se poslednjih godina": Novak brutalno iskren posle teškog poraza, ove reči su zabrinjavajuće
Mondo pre 4 satijoš 25 povezanih

Plenum Građevinskog fakulteta saopštio da prvi zahtev studenata nije ispunjen
Danas pre 46 minutajoš 25 povezanih

Prekršajna prijava protiv muškarca koji je vređao članove SNS kod Bajlonijeve pijace
Euronews pre 22 minutajoš 21 povezana